Skip to content
Menu
Infosport 03/11/2014

Aquesta setmana hem començat el programa parlant de la victòria del primer equip masculí Club Handbol Ripollet, la quarta en cinc jornades. Ho hem fet amb un dels jugadors de l’equip, el Gerard Jordana, que ens ha valorat aquest bon inici de campanya en una nova categoria.

Després hem prestat atenció al futbol. En primer lloc, al derbi femení disputat diumenge entre la Escuela Futbol Base i el CF Ripollet al camp de l’Industrial. Les locals van sumar el primer triomf de la temporada (2-0) i deixes al CF Ripollet cuer. La Laura Góngora, jugadora de la Escuela, ens va explicar com va viure el partit i com està notant l’equip en aquest inici de temporada l’absència de la jugadora estrella la temporada passada, Raquel Corral.

També hem conversat amb el nou jugador del primer equip masculí del CF Ripollet, Marc Gallart, després del triomf del conjunt de David Ortiz contra el Can Fatjó (2-0), que el retorna al liderat en solitari. En Marc ens ha dit que no veu pressió en l’equip pel bon inici de temporada.

Per tancar el futbol, hem parlat de la presentació de la temporada que dissabte farà la Escuela Futbol Base a les cinc, i que serà solidària amb una noia que necessita un tractament als Estats Units per al càncer que pateix.

A banda, hem parlat amb un dels nous jugadors del Club Bàsquet Ripollet aquesta temporada. L’equip ha descansat aquest cap de setmana i nosaltres hem volgut saber comveu el Dídac Chaparro el seu retorn a l’entitat ripolletenca i el bon inici de temporada de l’equip, amb 4 triomfs i 2 derrotes.

També hem parlat de tennis taula, repassant els resultats del CTT Ripollet al troneig classificatori per al campionat d’Espanya, al que han accedit 9 jugadors i jugadores de l’entitat en diferents categories en quedar entre els vuit primers de la competició zonal.

A més, hem analitzat amb l’entrenador del primer equip del Club Hoquei Ripollet les causes del mal inici de temporada. Tres punts de 18 possibles ensorren les opcions de pujar de categoria, però Jorge Garcia no vol que els seus jugadors abaixin els braços perquè el gol es resisteixi tant fins ara.

Per tancar el programa, des del Club Patinatge Artístic Ripollet ens han animat a assistir al Poliesportiu Joan Creus aquest proper divendres i dissabte, 7 i 8 de novembre, durant tot el dia per veure el Campionat d’Espanya aleví d’aquest esport tan vistòs. Un esforç organitzatiu pel club, que rebrà a prop d’un centenar de participants.

BUSCAR PER DIA

novembre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius