Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 11/06/2012
  • PREMIS TONY DE TEATRE 2012: Comentari: Guanyador: ONCE.
  • ANIVERSARIS: 50 anys de l’estrena del film Lolita de Kubrick. 25 anys de l’estrena del film Full Metal Jacket (La chaqueta metálica).30 anys de l’estrena del film E.T, el extraterrestre.  90 aniversari    d’Alain Resnais. 50 anys estrena a Broadway del musical: No Strings. 45 anys de l’estrena a Broadway del musical Hallellujah Baby. 40 anys de l’estrena a Broadway del musical Sugar.
  • ENTREVISTA:  Amb Jordi Milan, director de Campanades de boda (La Cubana), actualment al teatre Tívoli.
  • ESTRENES CINEMA:    Critiques dels films: Sueño y silencio (Jaime Rosales), En fuera de juego (David Marqués), Las chicas de la 6ª planta(Philippe Le Guay), Evelyn (Isabel de Ocampo); El arte de amar (Emmanuel Mouret), Four Lovers (Antony Cordier), La sombra de los otros (Mars Marlind i Bjorn Stein) i Projecto X (Nima Nourizadeh).  Films no vistos: El gran año, Habia una vez una isla, Rock & Love, L’illa de Toth, Plumiferos i Stopped on the Track.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Critiques de: El furgatori (de Josep Pedrals, dir. Iban Beltran, La Seca-Espai Brossa) i La balada dels històrics anònims (d’Ivan Fox i Anton Tarradellas, dir. Julie Annev, SalaBeckett).
  • CARTELLERA:  Cartellera de Ripollet, Barcelona, Cerdanyola, Sabadell, Sant Cugat i Filmoteca de Catalunya.
  • TEMES MUSICALS:  Temes dels musicals de Broadway: Once (de Glen Hansard i Marketa Irglova, 3 temes), Newsies (d’Alan Menken), No Strings (de Richrad Rodgers), Hallellujah Baby (de Jule Styne), Sugar (de Jule Styne). 2 temes de la obra Campanades de boda (La Cubana, de Joan Vives). Temes de les bandes sonores dels films: Stavisky (Stephen Sondheim), Lolita (Nelson Riddle i Bob Harris, 2 temes), Full Metal Jacket, E.T el extraterrestre (John Williams). Clip del film: Projecto X. I cançóOnly You (The Platters, com homenatge a Herb Reed).

BUSCAR PER DIA

juny 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius