Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 18/06/2012
  • ANIVERSARIS: 35 anys de l’estrena del film: New York, New York (Martin Scorsese), 60 anys estrena del film Operación Cicerón i 65 anys estrena del film El fantasma y la señora Muir (tots dos de Joseph L. Mankiewicz), 20 anys estrena del film Batman Returns (Tim Burton), 50 anys estrena film Hatari (Howard Hawks). 25 anys de les morts de Frederic Mompou, Fred Astaire i Bob Fosse (i a més, 85 anys del naixement de Fosse). 60 anys naixement de Isabella Rossellini. 70 anys estrena musical de Broadway By Jupiter. 65 anys estrena a Broadway del musical Street Scene. 85 anys estrena a Broadway del musical oh, Kay!.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres: 4 acords (Murfila + David Selvas Pastora + Carol López, Teatre Romea), Fa una mica de soroll (de Romina Paula, dir. Albert Prat. Sala Atrium). Torna el mestre. Joan Capri. Joan Pera (dir. Miguel Montes. Teatre Condal).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Julieta Agustí i Farreny, Kathryn Joorsten, Gunther Kauffman, Luke Askew, Julio Alemán, Adam “MCA” Yauch, Ann Rutherford, Charles Highman, Giuseppe Bertolucci i Ray Bradbury.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Moonrise Kingdom (Wes Anderson), Hysteria (Tanya Wexler), Centauros del desierto (John Ford), MS1: Màxima seguridad (James Mather) i Cinco días sin Nora (Mariana Chenillo). Films no vistos. Acto de valor, Iceberg, Norteado, Ríndete mañana Sácame del paraíso.
  • CARTELLERA:  Ripollet, Sabadell, Barcelona, Holland Festival, Festival Grec, Peralada. Alguns films per l’estiu. Filmoteca.
  • TEMES MUSICALS:  Temes de les bandes sonores dels films: New York, New York Cabaret (cançons de John Kander, Fred Ebb), El fantasma y la señora Muir, Operación Cicerón Fahrenheit 451 (totes 3 de Bernard Herrmann), Batman Returns (Danny Elfman), Blade Runner (Vangelis), Hatari (Henry Mancini), Sombrero de copa Easter Parade(cançons de Irving Berlin), All That Jazz (George Benson), El pequeño príncipe (Frederick Loewe i Alan Jay Lerner), Melodias de Broadway 1955 (Howard Dietz i Arthur Schwartz), Terciopelo azul (canço de Bobby Vinton), Moonrise Kingdom (Alexander Desplat) i 2001 una odisea del espacio (tema de Richard Strauss). Temes dels musicals de teatre: By Jupiter (Richard Rodgers i Lorenz Hart), Street Scene (Kurt Weill) i Oh, Kay! (George and Ira Gershwin). Tema: Mira quina resplendor (Frederic Mompou).

BUSCAR PER DIA

juny 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius