Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 04/06/2012
  • ANIVERSARIS: 30 anys mort de Rainer Werner Fassbinder; 60 anys estrena del film El hombre tranquilo de John Ford, 50 anys dels Rolling Stones, 100 anys naixement actor John Payne, 75 anys de la inauguració del pont Golden Gate de San Francisco, 45 anys estrena del film Dos en la carretera de Stanley Donen, 55 anys de l’estrena del film Una cara con ángel de Stanley Donen i 50 anys de l’estrena del filmChantaje contra una mujer de Blake Edwards.
  • ENTREVISTA: Amb Oriol Broggi, director del muntatge teatral Cyrano de Bergerac, a la Biblioteca de Catalunya.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de: Celobert de David Hare, dir. Josep M. Pou (Teatre Goya), Els desgraciats de Margarida Trosdeginjol, dir. Iván Morales (Sala Atrium), Cyrano de Bergerac d’Edmond Ronstand, dir. Oriol Broggi (Biblioteca de Catalunya), Grupo Corpo(dansa,Gran Teatre del Liceu).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort del director Kaneto Shindo, l’actor Eduard Casamitjana i el cantant i compositor Robin Gibb
  • ESTRENES DE CINEMA: Critiques dels films: Els nens salvatges de Patricia Ferreira, Miel de naranjas de Imanol Uribe, ¿Y si vivimos todos juntos? de Stéphane Robelin, Starbuck de Ken Scott, Men in Black 3 de Barry Sonnenfeld, La sombra de la traición de Michael Brandt iBlancanieves y la leyenda del cazador de Rupert Sanders.  Films estrenats i no vistos: En fuera de juego, La sombra de los otros, ¡Por fin solos!, Xora, Cuando te encuentre, El arte de amar, Flores silvestres, Girimunho, Ni pies ni cabeza i Plastic Planet
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films: El hombre tranquilo (Victor Young), Roxanne (Bruce Smeaton); Fiebre del sábado noche(Bee Gees), Ned Kelly (Tema cantat per Mick Jagger), Hello, Frisco,HelloVertigo (Bernard Herrmann), Dos en la carretera (Henry Mancini);Chantaje contra una mujer (Henry Mancini), Una cara con angel (cancó de Roger Edens i Leornad Gershe). I tema del musical de Broadway:Hello Again (John LaChiusa).

BUSCAR PER DIA

juny 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius