Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 21/05/2012
  • ANIVERSARIS: 65 anys del Festival de Cannes, 30 anys de la mort de Romy Schneider, 55 anys de l’estrena del film Saint Joan d’Otto Preminger i 30 anys de l’estrena del film Annie de John Huston.
  • ENTREVISTA: Amb ALEIX SALÓ, dibuixant, autor de les parts animades del film Hijos de las nubes.
  • ESTRENES CINEMA: Critiques dels films: Hijos de las nubes, la última colonia (Álvaro Longoria); Seis puntos sobre Emma (Roberto Pérez Toledo); Profesor Lazhar (Philippe Falardeau) i Un feliz acontecimiento (Rémy Bezançon): No vistes: El canguro, Els cadells i el codi de Marco Polo i La sombra de la traición.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Daniel Lazarof, Joyce Redman, Vidal Sassoon, Bernardo Sassetti, Dietrich Fischer-Dierkau, C.David Heyman, Maurice Sendak, Carlos Fuentes i Donna Summer.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres següents: Operetta (Dir. Jordi Purtí, Teatre del Mercat Vell de Ripollet), Maggie & Maggy (de Catherine Butterfield, dir.: Cristina Gámiz, Teatre del Raval), Ens hauríem d’haver quedat a casa (de/dir: Llàtzer Garcia. Sala Muntaner), En comptes de la lletera (de Josep Pedrals, dir.: Jordi Oriol, La Seca-Espai Brossa) i Adriana Lecouvreur (òpera de Francesco Cilea,llibret de Arturo Colautti, dir. David McVicar. Gran Teatre del Liceu).
  • CARTELLERA: Cinema i teatre a Ripollet, Barcelona, Sabadell, Sant Cugat i Cerdanyola del Vallès.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores del films: Missing (Vangelis), Boccacció 70 (Nino Rota), La Misión (Ennio Morricone), La clase obrera va al paraiso (Ennio Morricone), La Passante de Sans Souci (Georges Delerue), El cardenal (Jerome Moross), Saint Joan (Mischa Spolianski), Annie (Charles Strousse i Martin Channing, cançó), Tom Jones (John Addison), Donde viven los monstruos (Karen Orzolek i Carter Burwell, canço) i Gringo viejo (Lee Holdridge). Òpera.Adriana Lecouvreur (Francesco Cilea i Arturo Colautti, 1 tema cantat per Maria Callas), overtura del musical The Sound of Music (Sonrisas y lágrimas, de Richard Rodgers), cançó Last Dance (cantada per Donna Summer) i Cançó popular (Maurice Ravel, cantada per Dietrich Fischer-Dierkau).

BUSCAR PER DIA

maig 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius