Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 14/05/2012
  • BLOC MUSICAL INICIAL: Musical Matilda de Tim Minchin (Original London Cast, 2n. Acte – temes 11 al 17).
  • ANIVERSARIS: Avui fa 25 anys de la mort de Rita Hayworth. 75 anys accident dirigible Hindemburg. 100 anys del naixement del director Richard Brooks i 20 anys de la seva mort
  • ESTRENES DE TEATRE: Dreamin & Rappin (Cia de Teatre Obligatori – Teatre del Mercat Vell de Ripollet); Millet, versió original cantada en català (musical de Xavier Bonfill, dir.: Jordi Pérez Solé, Teatre Almeria); Soap Show (dirs.: Markus Pabst i Maximiliam Rambaek, Teatre Poliorama); Mequinensa (dramatúrgia de Marc Rosich, a partir de textos de Jesus Moncada. Dir. Xico Masó. TNC-Sala Petita), Imatges gelades (de Kristian Smeds, dir.: Alicia Gorina, Sala Beckett), The Lonesome West (de Martin McDonagh, dir. Pepa Fluvià. Versus Teatre) i Hurlyburly (de David William Rabe, dir.: Gerard Iravedra (Tantarantana Teatre).
  • ESTRENES DE CINEMA: Critiques de: Primer amor (Un amour de jeunesse, de Mia Hansen-Love), Un lugar donde quedarse (de Paolo Sorrentino); Miss Bala (de Gerardo Naranjo) i Sombras tenebrosas (Dark Shadows, de Tim Burton). Films no vistos: Infiltrados en clase i Seis puntos sobre Emma.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores del films: Gilda (cançó Amado mío), Hindemburg (David Shire) i Los Profesionales (Maurice Jarre). Cançons: Noches de blanco satén (Moody Blues,inclosa al film Sombras tenebrosas) i This Must Be the Place (David Byrne & Talking Heads, inclosa al film Un lugar donde quedarse). Clip del film: Sombras tenebrosas. Fragments musicals dels programes de TV: The Carol Burnett Show i The Mery Griffin Show (1971) amb cançons cantades per Rita Hayworth. Temes dels musicals: Matilda (Tim Minchin, 7 temes), Millet,versió original cantada en cantada (Xavier Bonfill, amb un clip parlat de l’espectacle) i Harlem Swing (Ain’t Misbehavin) (Fats Waller i altres, 2 temes).

BUSCAR PER DIA

maig 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius