Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 07/05/2012
  • ENTREVISTA: Amb Josep Orra (director i actor) i Amparo Choclán (actriu) companyia teatre J.J. Marley, de Ripollet, a propòsit del muntatge de La gata sobre el tejado de cinc de Tennesse Williams (estrena a Ripollet, dia 11 de maig).
  • ANIVERSARIS: 50 anys de l’estrena a Broadway del musical A Funny Thing Happened on the Way to the Forum de Stephen Sondheim, 40 anys de l’estrena del film Fellini-Roma, 75 anys de l’inauguració dels estudis Cinecittà de Roma, 50 anys de l’estrena del film Los cuatro jinetes del Apocalipsis (Vicente Minnelli), 70 anys de l’estrena del film Como ella sola de John Huston.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Jordi Feliu, Yolanda Rios, Leandra Overmann, Amos Vogel, Peter Breck, Martin Poll, Fernando Lopes, Patricia Medina i Ulu Grossbard
  • ESTRENES DE CINEMA: Critiques de: El sexe dels àngels de Xavier Villaverde, Wilaya de Pedro Pérez Rosado, Adios a la reina de Benoît Jacquot, Les lyonnais de Olivier Marchal, Martha Marcy Mae Marlene de Sean Durkin, Los Vengadores de Joss Whedon i El hombre sin pasado de Lee Jeong-beom. No vistes: American Pie: reencuentro, La meva fàbrica, Los diarios del Ron i Safe.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de: 14.45. Música entre dues guerres (de Pablo Ley/Josep Galindo, La Seca-Espai Brossa), L’ombra al meu costat (de/dir: Marilia Samper – TNC-Sala Tallers), L’habitació blava (de David Hare, dir. David Selvas i Norbert Martínez, Teatre Romea) i Harlem Swing (Ain’t Misbehavin) (de Fats Waller, dir. Richard E. Maltby, Teatre Victòria).
  • CARTELLERA i NOTICIES: Comentari dels Premis Max de Teatre. Cartellera de cinema i teatre: Ripollet, Barcelona, Cerdanyola, Sabadell i Sant Cugat.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores del films: El Topo (Alberto Iglesias), Los cuatro jinetes del Apocalipsis (cançó de Dory i André Previn), Como ella sola (Max Steiner), Fellini-Roma (Nino Rota) i Confesiones verdaderas (Georges Delerue). Temes dels musicals: A Funny Thing Happened on the Way to the Forum (Stephen Sondheim, 2 temes), Harlem Swing (Ain’t Misbehavin) (Fats Waller, 2 temes)

BUSCAR PER DIA

maig 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius