Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 30/04/2012
  • BLOC MUSICAL INICIAL: Musical Matilda de Tim Minchin (original London Cast, guanyador de 6 premis Olivier. Audició dels 10 primers temes).
  • ANIVERSARIS: 60 anys estrena a Londres del musical Call Me Madam (i tancament del musical a Broadway).35 anys estrena a Broadway del musical I Love My Wife. 50 anys mort del director Florián Rey. Centenari del naixement de l’actor Karl Malden.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Take Shelter (Jeff Nichols), Las nieves del Kilimanjaro (Robert Guédiguian), Cairo Time (Ruba Nadda), La pesca del salmón en Yemen (Lasse Hällstrom), Esto no es una película (Jafar Panahi i Mojtaba Mirtahmasb), The Pelayos (Eduard Cortés), Titanic 3D (James Cameron), Contraband (Baltasar Kormakur), Ira de titanes (Jonathan Liebesman), Lorax: en busca de la trúfula perdida (Chris Renaud i Kyle Balda), Battleship (Peter Berg), Blanca Nieves (Mirror Mirror) (Tarsem), Los juegos del hambre (Gary Ross), Todos los dias de mi vida (Michael Sucsy). Sessions de cinema clàssic al Nàpols (anomenades: Retorn al passat): Funny Face i Charada (Stanley Donen), Canción de cuna para un cadàver (Robert Aldrich) i ¡Suspense! (Jack Clayton). També films no vistos: El bautizo, Los vengadores, Martha Marcy May Marlene, Soul Surfer, Si quiero silbar, silbo i The Wish Fish. Repàs cartellera de cinema: Sabadell i Cerdanyola. Festival D’Autor (Bcn).
  • ESTRENES TEATRE: Luces de Bohemia de Ramon Maria del Valle-Inclán (dir. Oriol Broggi) al Teatre Auditori de Ripollet. Agost de Tracy Letts (dir. Sergi Belbel, reposició al TNC-Sala Gran). Repàs de la cartellera de teatre de Bcn, Sabadell, Sant Cugat, Ripollet i comentari de les nominacions dels Premis Max de teatre que s’entreguen avui.
  • TEMES MUSICALS: Temes de les bandes sonores dels films: El rey del juego (Lalo Schifrin, cantat per Ray Charles), La aldea maldita (versió 1929, música José Nieto per a la restauració de 1996), Blanca Nieves (Mirror Mirror) (tema d’Alan Menken, cantat per Lily Collins), Funny Face (George i Ira Gershwin, cantat per Fred Astaire), Cancion de cuna para un cadáver (tema de Frank De Vol i Mack David, cantat per Bette Davis), clip del film Los juegos del hambre. Temes dels musicals teatrals: Matilda (Tim Minchin, 10 temes). Call Me Madam (Irving Berlin, tema cantat per Kiri Te Kanawa) i del musical de Broadway I Love My Wife (Cy Coleman).

BUSCAR PER DIA

abril 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius