Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 23/04/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 787 – data d’emissió: 23-4-2024 

  • ANIVERSARIS: Centenari de Stanley Donen.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Strafalari (a Ripollet el dia 26 d’abril); Casa Calores (de/dir: Pere Riera. La Beckett. Sala de Baix); Lluna plena (d’Aki Shimazaki. Dir.: Àlex Rigola. Heartbreak Hotel); El día del Watusi (de Francisco Casavella. Dir.: Ivan Morales. Teatre Lliure de Gràcia); La agente literaria (de Sergio Vila-Sanjuán. Dir.: Lina Lambert. Teatre Akadèmia); Exquisit (de Toni Sans i Rubén Montañá. Dir.: Toni Sans. Teatre Tantarantana) i Els criminals (de Ferdinand Bruckner. Dir.: Jordi Prat i Coll. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Montmeló; Sant Cugat del Vallès i Barcelona. Notícies: Palmarés dels Premis Talia i Olivier Awards.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques del films següents: El consentimiento (Vanessa Filho); Rosalie (Stéphanie Di Giusto) i Civil War (Alex Garland). Breu ressenya del desenvolupament de la 8ª Edició del Festival Internacional de Cinema de Barcelona Sant Jordi: 12 films). Films estrenats i no vistos: Abigail; La chica que sanaba; Dragonkeeper: Guardiana de dragones; Spy x Family Código: Blanco; Hate Songs i +Cuñados. Repas de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Filmoteca de Catalunya i Festival de Cine Indomitus.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film La quimera (Alice Rohrwacher) i la sèrie de Tv: Ripley (a Netflix).
  • TEMES MUSICALS:. De les bandes sonores dels films següents: Un dia en Nueva York (temes: Main Theme: I Feel I’m Not Out Bed Yet i New York, New York (música de Leonard Bernstein. Lletres de Betty Comden i Adolph Green. El segon cantat per Gene Kelly, Frank Sinatra i Jules Munshin). Cantando bajo la lluvia (tema: Moses, música de Roger Edens; lletres de Betty Comden i Adolph Green, cantat per Gene Kelly i Donald O’Connor); Siete novias para siete hermanos (tema: Bless Yore Beautiful Hide, música de Gene de Paul, lletra de Johnny Mercer, cantat per Howard Keel). Civil War (tema: Dream Baby Dream, cantat per Suicide); Daaali! (Música de Thomas Bangalter. 1 tema). Del musical: Operation Mincemeat (música i lletres de David Cumming; Felix Hagan, Natasha Hodgson i Zoe Roberts. Temes: Das Ubermensch i Born To Lead. Original London cast, 2023). Cançó: Que serà (cantat per José Feliciano, inclòs en la obra El día del Watusi) i de la sèrie Ripley (música de Jeff Russo. Tema: Sicily).

BUSCAR PER DIA

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius