Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 30/04/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 788 – data d’emissió: 30-4-2024 

  • ANIVERSARIS: Centenari de Stanley Donen (final).
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Amics del Teatre per parlar del muntatge de Després de la pluja, de Sergi Belbel, que s’estrena a Ripollet el dia 5 de maig. Intervenen: Laia Vilardell i Canals (directora) i Gerard Vázquez i Abril Martínez (intèrprets).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels cineastes: Lourdes Portillo i Laurent Cantet.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Ifigènia (d’EurÍpides. Dir.: Alícia Gorina. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). El zoo de vidre (de Tennessee Williams. Dir.: Martina Cabanas Collell. Biblioteca de Catalunya). A Midsummer Night’s Dream (Ballett Dortmund, d’Alexander Ekman. Gran Teatre del Liceu). Repàs de cartellera: Ripollet, Montmeló, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, La Llagosta, Manresa i Barcelona. Notícies: Fira de Titelles de Lleida. Mostra de Teatre de Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Balanç final del Barcelona Film Festival i Palmarès dels Premis.
  • Crítiques del films següents: Hammarskjöld. Lucha por la paz (Per Fly); Joan Baez: I Am A Noise (Miri Navasky, Maeve O’Boyle i Karen O’Connor); The Palace (Roman Polanski) i Rabos: el musical (Larry Charles). Films estrenats, vistos i no comentats: Siempre nos quedarà mañana; Abigail; Rivales i El Especialista. Films estrenats i no vistos: Mamífera; La hierba del diablo; Un ángel llamado Rebeka; Ryuichi Sakamoto: Opus; Ama Gloria I Riverbed (El estanque de la doncella).
  • TEMES MUSICALS:. De les bandes sonores dels films següents: Damn Yankees (música i lletres de Richard Adler i Jerry Ross. Tema: Whatever Lola Wants, cantat per Gwen Verdon); The Pajama Game (música i lletres de Richard Adler i Jerry Ross. Tema: Steam Heat); El pequeño príncipe (música de Frederick Loewe, lletra d’Alan Jay Lerner. Tema: A Snake in the Grass, cantat per Bob Fosse); Una cara con ángel (tema: Funny Face (música de George Gershwin. Lletra d’Ira Gershwin. Cantat per Fred Astaire). Arthur Rambo (música de Chloe Therenin. 1 tema); El zoo de cristal (música de Henry Mancini. Tema: Main Title); El destino de Maya (música de Lauri Porra. 2 temes); Hammarsrskjöld (música de Raymond Enoksen. 1 Tema); Joan Baez : I Am a Noise (tema: Fare Thee Well, cantat per Joan Baez); Rabos: el musical (música i lleres de: Marius De Vries i Karl Saint Way. Tema: I’ll Always Be On the Top). Del ballet: A Midsummer NIght’s Dream (música de Mikael Karlsson. Cançó: How Many More of These?, cantada per Anna Von Hausswolff). I la cançó Plou (de Tomeu Penya).

BUSCAR PER DIA

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius