Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 16/04/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 786 – data d’emissió: 16-4-2024

 

  • ANIVERSARIS: Avui es commemora el centenari d’ Henri Mancini. 
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Àlex Rigola, arran del projecte del nou teatre Hearbreak Hotel i la seva darrera estrena (obra Lluna plena). 
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de O. J. Simpson (esportista i actor); Eleanor Coppola (directora documentalista) i Jaime de Armiñán (guionista i director). 
  • STRENES DE CINEMA: Crítiques del films següents: Una vida no tan simple (Félix Viscarret, dia 17 a Ripollet); Menudas piezas (Nacho G. Velilla); El salto (Benito Zambrano) i Sangre en los labios (Rose Glass). Films estrenats i no vistos: El milagro de la Madre Teresa; Emma y el jaguar negro; HLM Pussy; Hispanoamérica, canto de vida y esperanza i Monkey Man. Repas de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Mooby Bosque, Filmoteca de Catalunya. Notícies: Palmarés Festival Impacte i D’A i inicia Festival Internacional de Cinema de Barcelona Sant Jordi.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Jean Paul Gaultier Fashion Freak Show (Creador i director: Jean Paul Gaultier. Teatre Coliseum) i Jauría (De Jordi Casanovas. Dir.: Miguell del Arco). Obres vistes i no comentades: El día del Watusi, Lluna plena i Casa Calores). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Montcada i Reixac; Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Manresa i Barcelona. Notícia: Dia 18 inici venda entrades Festival Grec.
  • TEMES MUSICALS:. De les bandes sonores dels films següents: Homenatge a Henri Mancini (1 tema de cada): Gunn; Desayuno con diamantes (Tema: Moon River); La Pantera Rosa; Días de vino y rosas; Chantaje contra una mujer; La carrera del siglo; El guateque; 10, la mujer perfecta (tema; Easy to Say, instrumental), Victor Victoria (tema: Le Jazz Hot, cantat per Julie Andrews); Sed de mal, Los girasoles i Hatari (tema: Baby Elephant Walk). Altres films: Sangre en los labios (música de Clint Mansell, tema idem). De les series de TV: Juncal i Las 12 caras de Eva (cançons cantades per Vainica Doble). Del musical: Jean Paul Gaultier Fashion Freak Show (tema: Move On Up, de Curtis Mayfield). I tema: Nocturno num. 20 de Chopin, tocat per Maria Joao Pirés.

BUSCAR PER DIA

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius