Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 09/04/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 785 – data d’emissió: 9-4-2024 

  • ANIVERSARIS: Centenaris de Stanley Donen i Henri Mancini. 
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Conxita Casanovas, directora del Festival Internacional de Cinema de Barcelona Sant Jordi (8ª edició).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: La màquina Hamlet (de Heiner Müller. Dir.: Marc Chornet. Sala Atrium). El favor (de Susanna Garachana. Dir.: Xavier Ricard. Teatre Goya). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Montcada i Reixac; Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Pájaros (Pau Durà); Mi camino interior (Denis Imbert); Puan (María Alché i Benjamín Naishat); La primera profecia (Arkasha Stevenson); 20 días en Mariúpol (Mstislav Txernov) i Pequeñas cartas indiscretas (Thea Sharrock). Films estrenats i no vistos: Animal/Humano; Animalia; Freelance; Johnny Puff: Misión secreta; Mis ganas ganan, la historia de Elena Huelva; Matusalén i Mayday Club. Repàs cartellera: Cerdanyola del Vallès; Filmoteca de Catalunya, Documental del Mes; Festival Impacte, Centre Cívic Urgell i Mooby Bosque.
  • TEMES MUSICALS:. De les bandes sonores dels films següents: Charada, Arabesco i Dos en la carretera (totes tres compostes per Henri Mancini, 1 tema de cada); Lo que sucede después (música de David Boman, 1 tema); La gran escapada (música de Craig Armstrong, 1 tema); Puan (música de Santiago Dolan, 2 temes); La primera profecía (tema: Ave Satani, compost per Jerry Goldsmith, adaptat per Mark Korven); 20 días en Mariúpol (música de Jordan Dykstra, 1 tema); Pequeñas cartas indiscretas (música d’Isobel Waller-Bridge, 1 tema); Funny Face (Una cara con angel) (Tema: Bonjour Paris, de Roger Edens i Leonard Gershe. Cantat per Fred Astaire, Audrey Hepburn i Kay Thompson).  Del musical: Victor Victoria (música de Henri Mancini i lletres de Leslie Bricusse. Temes: Paris By Night (cantat per Tony Roberts); If I Were A Man (cantat per Julie Andrews); Crazy World (cantat per Julie Andrews) i You and Me (cantat per Tony Roberts i Julie Andrews. Original Broadway cast, 1995).

BUSCAR PER DIA

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius