Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 02/04/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 784 – data d’emissió: 2-4-2024 

  • ANIVERSARIS: Centenari de Marlon Brando. L’actriu Shirley Jones ha complert 90 anys.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Coralina, la serventa amorosa (de Carlo Goldoni. Dir.: Oriol Broggi. Al Teatre Auditori de Ripollet,6 d’abril). Amb la claredat augmenta el fred (dramatúrgia de Pep Tosar i Evelyn Arévalo, a partir d’Els meus premis de Thomas Bernhard. Dir.: Per Tosar. Teatre Romea). Fake It U(Fes-ho veure fins que et surti) (de Marta Aran i Pau Coya. Dir.: Mercè Vila Godoy. Sala Flyhard). Paraíso de los negros (idea i direcció Maía Pagés i El Arbi El Harti. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). El Mesías (de George F. Händel i Wolfgang A. Mozart. Dir.: Robert Wilson. Gran Teatre del Liceu). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès, Montcada i Reixac i Barcelona. Notícies: Publicació llibre Vida de Teresina, sobre Les Teresines, creació de La Cubana. Exposició sobre Núria Feliu al Palau Robert de Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Sílvia Tortosa; M.Emmet Walsh; Barbara Rush; Ira Von Fürstenberg; Charles Dierkop; Ron Harper, Lou Gossett Jr (intèrprets) i Frederick Mitterand (director i productor, i ex-ministre de Cultura francès) i Paolo Taviani (director). 
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Las cosas sencillas (Éric Besnard); El sucesor (Xavier Legrand); The Beast (La bestia) (Bertrand Bonnello); Radical (Christopher Zalla); Los niños de Winton (James Hawes); Cazafantasmas: Imperio helado (Gil Kenan) i Godzilla y Kong: El nuevo imperio (Adam Wingard). Films estrenats i no vistos: Puan; Milli Vanilly: Girl You Know It’s True; Cabeza y corazón; La família Benetón; Hate To Love: Nickelback i Dunia y el eco del tambor. Repàs cartellera: Cerdanyola del Vallès; Filmoteca de Catalunya, Festival D’A i Gran Sarrià Musical.
  • TEMES MUSICALS:. De les bandes sonores dels films següents: Centenari Marlon Brando: El Padrino (música de Nino Rota. Tema: Love Theme); Un tranvia llamado Deseo (música d’Alex North. Tema: Streetcar); Último tango en Paris (música de Gato Barbieri. Tema: Last Tango In Paris (Tango); El rostro impenetrable (música de Hugo Friedhofer. Tema: Main Title). Ellos y ellas (música i letras de Frank Loesser. Tema: Luck Be A Lady (cantat per Marlon Brando). I també: Oficial y Caballero (cançó: Up Where We Belong, música de Jack Nitszche i Buffy Sainte-Marie, lletra de Will Jennings. Cantada per Joe Cocker i Jennifer Warnes. Cançó guardonada amb l’Oscar). Buenos dias, Babilonia (música de Nicola Piovani. 1 tema); The Beast (Música de Bertrand i Anna Bonnello. 1 tema); Radical (cançó Saber, cantada per Gaby Moreno); Los niños de Winton (música de Volker Bertelmann. 1 tema); Vivir de Ilusión (música i lletres de Meredith Willson. Temes: Being In Love i Till There Was You, cantats per Shirley Jones). I dels musicals: Annie Get Your Gun (música i lletres d’Irving Berlin. Tema: There No Business Like Show Business. Versió catalana: Veniu-hi tots). Oh, Kay! (música de George Gershwin, Lletra d’Ira Gershwin. Tema: Someone To Watch Over Me. Versió catalana: Algú que vetlli per mi) i Girl Crazy (música de George Gershwin, Lletra d’Ira Gershwin. Tema: But Not For Me (versió catalana: Però no pas per mi). Totes les versions catalanes cantades per Núria Feliu.

BUSCAR PER DIA

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius