Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 19/03/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 783 – data d’emissió: 19-3-2024

  • BLOC: EL LABERINT DE TIM BURTON: Comentari a l’exposició del mateix nom que s’esta fent a Barcelona acompanyada de 7 temes musicals.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Uppgivenhet (De Daniel J. Meyer. Dir.: Montse Rodríguez Clusella. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 22 de març). Los chicos del coro (De Christophee Barratier i Philippe Lopez Corral, amb música de Bruno Coulais. Dir.: Juan Luis Iborra. Teatre Tívoli). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès, Sabadell i Barcelona. Notícies: Palmarés del Premis de la Crítica (Recomana) i Primavera Carles Santos amb exposició i altres activitats al Centre de les Arts Lliures.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Akira Toriyama (dibuixant de manga); David Seidler (guionista) i Percy Adlon (director, productor i guionista). 
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Golpe de suerte (Woody Allen, dia 20 a Ripollet); Hotel Royal (Kitty Green); How To Have Sex (Molly Manning Walker); La abadesa (Antonio Chavarrias, estrena dia 22); Club Zero (Jessica Hausner, estrena dia 22) i Imaginary (Jeff Wadlow). Films estrenats i no vistos: El caso Goldman; Radical; El clan de hierro; Tratamos demasiado bien a las mujeres; Nuestro último baile i Stella. Víctima y culpable. Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Filmoteca de Catalunya i Caixaforum.
  • TEMES MUSICALS:. De les bandes sonores dels films següents: Bloc Tim Burton, tots els temes amb música de Danny Elfman: Frankenweenie; Eduardo Manostijeras; La novia cadáver; Mars Attacks!; Pesadilla antes de Navidad; Alicia en el país de las Maravillas i Batman (1 tema de cada). I també: Badgad Cafe (cançó: Calling You, de Bob Telson, cantada per Jevetta Steele, cançó nominada a l’Oscar); How To Have Sex (música de James Jacob, tema: Are Chips Vegetables?); Imaginary (música de Sparks and Shadows, tema: Imaginary Friend i The Chancey Song (de Bear and Sonatine McCreary); Los chicos del coro (Tema: Les Choristes (música de Bruno Coulais. Lletres de B. Coulais i Christophee Barratier). Siempre hace buen tiempo (música d’André Prévin. Lletres de Betty Comden i Adolf Green: temes: Baby, You Knock Me Out; Thanks a Lot, But No Thanks; I Like Myself; Music Is Better Than Words; March, March i The Blue Danube). Dels musicals: Los chicos del coro (Tema: Carícia en el mar (música i lletra de Bruno Coulais i Christophee Barratier. Original Barcelona cast, 2024). L’alegria que passa (música d’Adreu Gallén. Tema: Ocells de fang/Ocells de pas (Original Barcelona cast 2023). Tema del manga Bola de drac (versió catalana).

FEM UNA SETMANA DE VACANCES!!!!

Tornem el dimarts 2 d’abril!!!!!

BUSCAR PER DIA

març 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius