Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 12/03/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 782 – data d’emissió: 12-3-2024 

  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: La veritat de la mentida (De Florian Zeller. Dir.: Guido Torlonia. Teatre Akadèmia). Artemi, el cambrer abstemi (Col·lectiu Pedant a Missa i Repicant. Teatre La Biblioteca). Notícies: 16 de març campanya Cap Butaca Buida i record d’espectadors al teatre català durant 2023.  Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès; Montcada i Reixac i Barcelona. 
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Los pequeños amores (Celia Rico Clavellino) i La extorsión (Martino Zaidelis). Films estrenats i no vistos: Por tus muertos; Vincent debe morir; Kung Fu panda 4; La bestia en la jungla; Blue Giant i reposició de Stop Making Sense. Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Filmoteca de Catalunya.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Tertúlia sobre la cerimònia d’entrega dels Oscars: films premiats: Oppenheimer; Pobres criaturas; La zona de interés; Anatomia de una caida; American Fiction; El Chico y la garza; Los que se quedan; Barbie; Godzilla. Minus One i 20 dias en Mariupol. 
  • TEMES MUSICALS:. De les bandes sonores dels films següents: Oppenheimer (música de Ludwig Göransson, banda sonora premiada. 2 temes); Barbie (cançons: What I Made For? De Billie Eilish O’Connell i Finneas O’Connell, i cantada per Billie Eilish, premiada amb l’Oscar i I’m Just Ken (de Mark Ronson i Andrew  Wyatt, cantada per Ryan Gosling); Pobres criaturas (música de Jerskin Fendrix, 2 temes). I del musical: Artemi, el cambrer abstemi (1 tema, de La Ludwig Band).

BUSCAR PER DIA

març 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius