Skip to content
Menu
Info Setmanal 08/02/2024

A l’Info Setmanal 616 hem conversat sobre els actes de Carnaval, que tot just acaben de començar amb Roger Bayó, regidor de Cultura; Óscar López, regidor de Joventut i Educació; Ernest Bayuls, “El Xarlatà”; Agustí Carmona, cap de colla de Gitanes de Ripollet, i Carlos Aguilera “Jitsy”, cap de colla de Diables de Ripollet. Seguidament, hem entrevistat les periodistes Sandra Domènech i Maria Jesús García, autores del llibre “La immigració dels anys seixanta i noranta a Ripollet”. Posteriorment, hem parlat sobre l’ús i l’abús de les pantalles en la infantesa amb Inés Rojas i Virgínia Vallés, psicòlogues del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç DIAP-DAPSI de Cerdanyola-Ripollet. A continuació, hem conegut l’exposició “Fils, agulles i didals”, que organitza l’entitat Cosir i xerrar. Hem acabat l’Info, com cada setmana, repassant l’actualitat de la ciutat amb “Revista de Ripollet” i “Ripollet al dia”.

 

Foto: Carlos Aguilera “Jitsy”, cap de colla de Diables Ripollet; Agustí Carmona, cap de colla de Gitanes de Ripollet; Ernest Bayuls, “El Xarlatà”; Òscar López, regidor de Joventut i Educació i Roger Bayó, regidor de Cultura.

BUSCAR PER DIA

febrer 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

BUSCAR PER MES

Arxius