Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 13/12/2022

FITXA PROGRAMA: EL SETÈ ART DE TALIA Núm. 729 – Data d’emissió: 13-12-2022

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Centenari de l’actriu Ava Gardner (5 temes musicals).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Curva España (Autoria: Companyia Chévere. Teatre Lliure de Gràcia). Una noche sin luna (de Juan Diego Botto. Dir.:Sergio Peris-Mencheta. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Òpera Il Trittico (de Giacomo Puccini. Dir. Escènica: Lotte de Beer. Gran Teatre del Liceu). Pares normals (musical d’Els Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta. Teatre Poliorama). Concert: Sondheim x Sondheim. Que passin els pallassos. Temes musicals de Stephen Sondheim. Dir.: Mario Gas. Teatre Municipal de Girona. Festival Temporada Alta). Repàs cartellera: A Ripollet: Messiah, de G.F. Handel. Teatre Auditori de Ripollet (dia 16 desembre). I Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès; El Prat de Llobregat, Terrassa, Manresa i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de l’escriptor Dominique Lapierre; l’actriu Kirstie Alley i el compositor Angelo Badalamenti.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Mantícora (Carlos Vemut); Simone, la mujer del siglo (Olivier Dahan); Abrázame fuerte (Mathieu Amalric); La emperatriz rebelde (Marie Kreutzer); Nostalgia (Mario Martone); El viaje a París de la señora Harris (Anthony Fabian). Films vistos i no comentats: Venus; El menú i Noche de paz. Films estrenats i no vistos: A todo tren 2; Madre ven; Free Color; Las vacaciones de Yoko; El protector (The Enforcer); Cuerpo abierto; Matadero; Pequeña flor; Misión H20; Con los años que me quedan i Goliath. Repàs cartellera: Filmoteca de Cataluna, Setmana de Cinema Italià als Verdi.
  • L’OPINIO DE RAMON OLIVER: Breu comentari sobre les nominacions al Globus d’Or. Film: Suro (Mikel Gurrea) i les sèries de TV: House of the Dragon (La casa del dragón ) i El Señor de los Anillos: Los anillos del Poder.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Las nieves del Kilimanjaro (música de Bernard Herrmann. Tema: The Memory Waltz). La condesa descalza (música de Mario Nascimbene. Tema: Main Titles). 55 días en Pekín (música de Dimitri Tiomkin. Tema: Main Title). Magnolia (Show Boat) (Música de Jerome Kern. Lletres d’Oscar Hammerstein II. Temes: Can’t Help Lovin’ Dat Man i Bill (tots dos cantats per Ava Gardner). El viaje a Paris de la señora Harris (Música de Rael Jones). Dels musicals o òperes: Il Trittico (música de Giacomo Puccini. Tema: O mio bambino caro, cantat per Maria Callas); A Little Night Music (Música per a una nit d’estiu. Música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: Que baixi el teló. Cantat per Vicki Peña. Original Barcelona cast, 2001). Pares normals (cançons d’Els Amics de les Arts. Tema: Podria odiar-te (Original Barcelona cast, 2022). I de les sèries de TV: Cheers (música de Craig Safan. Tema principal). Twin Peaks (música d’Angelo Badalamenti, tema principal). The House of the Dragon (música de Ramin Djawadi. Tema principal). El Señor de los Anillos: Los anillos del poder (música de: Bear McCreary. Tema principal).

BUSCAR PER DIA

desembre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius