Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 20/12/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 730 – data d’emissió: 20-12-2022

  • HOMENATGE A ANGELO BADALAMENTI (5 temes musicals).
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Amics del Teatre arran de les representacions d’Els Pastorets, al Centre Parroquial de Ripollet (dies 26 de desembre i 7 gener). Hi participen: Marta López (coordinadora) i els intèrprets: Judith Alemán, Elena Vilalta; Blanca Tubau, Ivet Tubau i Toni Liarte.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Amèrica (de Sergi Pompermayer. Dir.: Julio Manrique. La Villarroel). Els Rapinyaires (De Roc Esquius. Apunta Teatre). La Gran Farsa (de Santiago Fondevila. Dir.: Ramon Simó. Sala Beckett. Sala de Dalt). Travy (de Pau Matas Nogué i Oriol Pla Solina. Dir.: Oriol Pla Solina. Sala Beckett. Sala de Baix). Villarroel). Repàs de cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques del films següentsEl sostre groc (Isabel Coixet); Venus (Jaume Balagueró); El menú (Mark Mylod); Aftersun (Charlotte Wells); Pequeña flor (Santiago Mitre); Broker (Hirokazu Kore-eda); Avatar: El sentido del agua (James Cameron); EO (Jerzy Skolimovski); Noche de paz (Tommy Wirkola). En plataformes: Bardo, falsa crònica de unas cuantas verdades (Alejandro González Iñárritu); La noche del 12 (Dominik Moll); Puñales por la espalda: El misterio de Glass Onion (Rian Johnson); Trece vidas (Ron Howard); Las nadadoras (Sally El Hossaini); The Wonder (El prodigio)  (Sebastián Lelio); Trol (Roar Uthaug), Pinocho  (Robert Zemeckis) i Pinocho de Guillermo del Toro (Guillermo del Toro).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Blue Velvet (Terciopelo azul); El placer de los extraños; La ciudad de los niños perdidos; Largo domingo de noviazgo i Mulholland Drive (tots amb música d’Angelo Badalamenti. 1 tema de cada). El menú (música de Colin Stetson. 1 tema); EO (Música de Pawel Mikietyn. 1 tema). Pinocho de Guillermo del Toro (tema: Better Tomorrows, d’Alexandre Desplat, cantat per Ewan McGreggor). I del musical: Pares Normals (autors: Els amics de les Arts. Temes: Moixiganga i Patrimoney. I la cançó: El Pastoret (cançó tradicional catalana. Cantada per Carme Canela amb Lluís Vidal Trio).

MOLT BONES FESTES !! Tornem el 10 de Gener del 2023

BUSCAR PER DIA

desembre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius