Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 29/11/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 728.  Data d’emissió:  29 de novembre del 2022

Nota prèvia: El dimarts 22 de novembre no es va poder fer el programa per malaltia.

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Centenari de varies actrius: Dorothy Dandridge; Veronica Lake, Micheline Presle, Margaret Leighton; Colleen Gray, Lizabeth Scott i Kim Hunter.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Triptych (espectacle de dansa de la Companyia Peeping Tom. TNC. Sala Gran). Moriu-vos (d’Anna Maria Ricart Codina. Dir.: Joan Arqué Solà. TNC. Sala Petita). Bonobo (de/dir.: Josep Julien. TNC. Sala Tallers). Fantàstic funeral festiu ((de/dir.: Roger Torns. Teatre Tantarantana. Sala Baixos 22). Concurso de malos talentos (creació de José y sus Hermanas. Teatre Lliure de Gràcia). Yerma (de Federico García Lorca. Dir.: Juan Carlos Martel Bayod. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). Tocar mare (de Marta Barceló. Dir.: Jordi Casanovas. Sala Beckett. Sala de Baix). Buffalo Bill a Barcelona (de Ramon Madaula. Dir.: Mònica Bofill.  Teatre Auditori de Ripollet, 2 desembre). Un Déu salvatge (de Jazmina Reza. Dir.: Isabel Gómez. Amics del Teatre, Teatre Auditori de Ripollet). Cartellera: Ripollet, Barcelona i Temporada Alta de Girona. Notícies: Palmarés 28ª edició Premis Butaca: Palmarés de la 1ª edició Premis Teatre Musical.cat: Menció especial: Premi Honorific que porta el nom d’Ínigo Santamaria. Breu explicació del seu llegat i de Xavier Martinez, ubicat a la Biblioteca d’Asturias d’Oviedo. Exposició sobre Stephen Sondheim a Oviedo.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels cineastes: Llorenç Soler, Jean-Marie Straub; Just Jaeckin, Douglas McGrath (també guionista i actor). I dels actors: Henry Silva, Robbie Coltrane i Irene Cara.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: La Maternal (Pilar Palomero); Historias para no contar (Cesc Gay); Sintiéndolo mucho (Fernando León de Aranoa); Tori y Lokita (Jean-Pierre i Luc Dardenne); Close (Lukas Dhont); Armageddon Time (James Gray); Bones and All. Hasta los huesos (Luca Guadagnino); Los pasajeros de la noche (Mikhael Hers); El gran Maurice (Craig Roberts); Cliff Walkers (Zhang Yimou); Mundo extraño (Don Hail i Qui Nguyen); La mujer rey (Gina Prince-Bytherwood) i Black Panther: Wakanda Forever (Ryan Coogler). Films vistos i no comentats: Bardo, falsa crónica de unas cuantas verdades; Puñales por la espalda: El misterio de Glass Onion i The Wonder (El prodigio). Films estrenats i no vistos: Reyes contra Santa; Las cartas perdidas. La cárcel y el exilio de las mujeres republicanas. Cariño, cuánto te odio; El atracador perfecto; Monstrous; 1976; Memorias de París; La amiga de mi amiga; Velázquez; el poder y el arte; Los constructores de la Alhambra; Ícaro y e Minotauro; Capitana Nova; Abrázame fuerte; Detective Knight: Sin piedad; Gabi, de los 8 a los 13 años; Lo que sabemos; Madre ven; La visita y Un Jardín secreto; Pinocho de Guillermo del Toro i Tequila. Sexo, drogas y rock and roll. Cartellera: Cineclub Xiscnefils. Filmoteca de Catalunya.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Carmen (de Georges Bizet. Tema: Overture). El extraño amor de Martha Ivers (música de Miklos Rozsa. 1 tema). Un tranvía llamado Deseo (música d’Alex North. 1 tema). La dalia azul (música de Victor Young. 1 tema). Fama (música de Michael Gore. Lletres de Dean Pitchord. Tema: Fame). Flashdance (cancó: Flashdance…What a Feeling (de Giorgio Moroder, Keith Forsey i Irene Cara, cantades per Irene Cara). Sintiéndolo mucho (música de Leiva. Tema idem, cantat per Joaquín Sabina). Tori i Lokita (tema: Alla Fiera dell’est, composta i cantada per Angelo Branduardi). Armaggedon Time (música de Christopher Spelman. 1 tema). Bones and All. Hasta los huesos (música de Trent Reznor i Atticus Ross. 1 tema). Black Panther. Wakanda Forever (cançó: Lift Me Up, de i cantada per Rihana). I dels musicals: Golfus de Roma (música i lletres de Stephen Sondheim. Adaptació catalana de Daniel Anglès i Marc Gómez. Tema: Si es comic, es millor (original Barcelona cast, 2022). Buffalo Bill’s Wild West Show (espectacle d’Euro Disney, 1992. Autor desconegut).

BUSCAR PER DIA

novembre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius