Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 04/10/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 722-  data d’emissió:  4 d’octubre del 2022

  • CENTENARI DEL DIRECTOR ARTHUR PENN: Bloc musical de tres temes.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Eulàlia Umbert i Oriol Olivé, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, per explicar la programació del primer quatrimestre de la 29ª temporada (2022-2023).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de l’actriu Louise Fletcher.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Fàtima (de/dir.: Jordi Prat i Coll. Teatre Lliure de Gràcia). Dirrrty Boys (de Gerard Guix. Dir.: Àgata Casanovas. Teatre Akadèmia).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Modelo 77 (Alberto Rodríguez); Hinterland (Stefan Ruzowitzky); Buena suerte, Leo Grande (Sophie Hyde); Bullet Train (David Leitch); Viaje al paraíso (Ol Parker); Crímenes del futuro (David Cronenberg); El mediador (Mark Williams); Tres mil años esperándote (George Miller) i Plumas (Omar El Zohairy). Films estrenats i no comentats: Argentina, 1985; Black is Beltza: Ainhoa; Corazones valientes; El grito silencioso: El caso Roe vs. Wade; Fuego; La chica salvaje; La consagración de la primavera; 918 Gau (918 noches); Moonage Daydream; Los buscamundos; Oswald: El falsificador; No te preocupes, querida; The Innocents; Rainbow; Smile i Objetos. Notícia: Festa del Cinema fins el 6 d’octubre.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Missouri (música de John Williams. Tema: The Missouri Breaks. Main Title). Bonnie & Clyde (Música de Charles Strouse. Tema: Bonnie and Clyde (As Sung By the Barrow Gang); La jauría humana (música de John Barry. Tema: Main Title: The Chase). Alguién voló sobre el nido del cuco (música de Jack Nitzsche. Tema: One Flew Over the Cuckoo’s Nest (closing theme); The Commintments (cançó: Try A Little Terderness (de Harry Woods; Jimmy Campbell i Reg Connelly. Cantada per Andrew Strong i altres); Buena suerte, Leo Grande (música de Stephen Rennicks. Tema: Hey Nancy); Bullet Train (música de Dominic Lewis, 1 tema); Viaje al paraíso (música de Lorne Balfe. 1 tema); Crímenes del futuro (música de Howard Shore. 1 tema). El mediador (música de Mark Isham. 1 tema). Tres mil años esperándote (música de Junkie XL. 1 tema). I el  tema: In A Sentimental Mood (de Duke Ellington).

BUSCAR PER DIA

octubre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius