Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 11/10/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 723  data d’emissió:  11 d’octubre del 2022

 

  • CENTENARIS DE VARIES DAMES DEL CINEMA:  Centenari de les actrius Joanne Dru, Barbara Bel Geddes i Janis Paige  (bloc de 6 temes musicals).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Golfus de Roma (musical de Stephen Sondheim (música i lletres) amb llibret de Burt Shevelove i Larry Gelbart. Adaptació catalana de Daniel Anglès  i Marc Gómez. Dir.: Daniel Anglès. Teatre Condal). Pretty Woman (musical amb música i lletres de Bryan Adams i Jim Vallance. Llibret de Garry Marshall i J.F. Lawton. Adaptació al castellà: Jorge Arqué. Dir.: Carline Brouwer. Teatre Apolo). Assaig sobre la ceguesa (de José Saramago. Adaptació de Claudia Cedó. Dir.: Nuno Cardoso. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Notícies: Entrega dels V Premis TeatreBarcelona (obres premiades: L’oreneta i Guillermotta). Circuit de sales: On el teatre batega.Cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Festival de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel; Prima Facie als Icària i teatres de Barcelona i Temporada Alta de Girona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: El vasco (Jabi Elortegui); Argentina, 1985 (Santiago Mitre); Los renglones torcidos de Dios (Oriol Paulo); En los márgenes (Juan Diego Botto); Girasoles silvestres (Jaime Rosales); Fuego (Claire Denis); No te preocupes querida (Olivia Wilde); Moonage Dream (Brett Morgen). Films estrenats, vistos i no comentats: La chica salvaje; Objetos i Fall. Films estrenats i no vistos: Baila con la vida; Boonie Bears: Parque salvaje; Una història de amor y deseo; Labordeta, un hombre sin más; Dunia i altres contes del món  i Operación bebé oso. Cartellera: Xicsnèfils de Cerdanyola, Verdi i Filmoteca de Catalunya.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Rio Rojo (Música de Dimitri Tiomkin. Tema: Prelude and Wagon Train). Vértigo (música de Bernard Herrmann. Tema: Love Theme).  La bella de Moscú (Cançons amb música i lletres de Cole Porter. Temes: Stereophonic Sound (cantat per Fred Astaire i Janis Paige) i Satin and Silk (cantat per Janis Paige). En los márgenes (cançó: En los márgenes, de Rozalen); Girasoles silvestres (cançó: Sé de un lugar, de Triana). Moonage Dream (cançó: Moonage Dream, de David Bowie). I dels musicals següents: Here’s Love (música i lletres de Meredith Wilson. Temes: Arm in Arm i Look, Little Girl (cantats per Janis Paige. Original Broadway cast, 1963). A Funny Thing Happened On The Way To The Forum (Golfus de Roma) (Música i lletres: Stephen Sondheim. Temes: Overture; Comedy Tonight i Everybody Ought To Have A Maid (original Broadway cast, 1996). Pretty Woman (música i lletres de Bryan Adams i Jim Vallance. Temes: Bienvenidos a Hollywood i Pero ahora ya me voy (Original Barcelona cast, 2022).

 

BUSCAR PER DIA

octubre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius