Skip to content
Menu
Info Setmanal 22/09/2022

A l’Info Setmanal 566, hem conegut el programa d’activitats de la Setmana de la Gent Gran, que se celebrarà la setmana vinent als barris de Pont Vell-Tiana i Quatre Cantons, amb Anna García, responsable de gent gran de Creu Roja, Alba Soler, responsable de gent gran de l’Esplai La Gresca, Antònia Sancho, veïna del barri de Pont Vell-Tiana, i Alicia Liarte, coordinadora de la Residència Mevi. Tot seguit, hem conversat sobre el programa ocupacional ‘Dona i Metall’ per incorporar fins a 40 dones en el sector del metall i les instal·lacions, amb Txell Caler, regidora d’Ocupació, Empresa i Comerç, i Alfonso López, tresorer del Gremi d’Instal·ladors i PIMES del metall a Cerdanyola, Ripollet i Montcada. A continuació, hem connectat en directe amb les activitats que es realitzen al carrer de Balmes amb motiu del Dia sense cotxes, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. N’hem parlat amb Fran Sánchez, regidor de Mobilitat, Albert Flamerich, director de l’agència de Sabadell del Grup Social ONCE, Pilar Basterrechea, tècnica de rehabilitació de l’ONCE, i Pamela Díaz Sala, usuària de gos pigall. Després, hem conversat sobre l’exposició “Al Vallès, som gent de vinya!” que es pot visitar al CIP Molí d’en Rata, amb Elena Vilalta, tècnica municipal de Patrimoni. Per últim, hem conegut els detalls del 1r Aquatló Vila de Ripollet que organitza la Ripollet Unió Atlètica, amb Rafa Ruiz i Julio Cervantes, responsable i entrenador de la secció de triatló de l’entitat. Hem acabat l’Info Setmanal, comentant l’actualitat informativa de Ripollet amb David Rúa, de la “Revista de Ripollet”, i Judit Josa, de “Ripollet al dia”.

 

Foto: D’esquerra a dreta, Anna García, de Creu Roja, Alba Soler, de l’Esplai La Gresca, Antònia Sancho, veïna del barri de Pont Vell-Tiana, i Alicia Liarte, coordinadora de la Residència Mevi.

BUSCAR PER DIA

setembre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius