Skip to content
Menu
Info Setmanal 15/09/2022

A l’Info Setmanal 565, hem conegut el programa d’activitats de la Setmana Europea de Mobilitat a Ripollet, amb Fran Sánchez, regidor de Mobilitat, i Rosa Moragas, tècnica municipal de Medi Ambient. Tot seguit, hem conversat sobre la jornada “Temps de cures” que organitzarà el col·lectiu Populus Labora el pròxim 1 d’octubre amb Txell Caler, regidora d’Empresa i Comerç i Inclusió, i representants de les set entitats que formen part del col·lectiu. A continuació, hem connectat en directe amb la taula rodona sobre Participació Democràtica Inclusiva que es realitza al CIP Molí d’en Rata per conèixer-ne més detalls. N’hem parlat amb Razan Ismail, membre de l’associació Kudwa, Chiara Gunella, investigadora de la Universitat Autònoma (UAB), i la regidora d’Inclusió, Txell Caler. Després, hem conversat amb el candidat a l’alcaldia per part d’Esquerra Republicana, Roger Bayó. Per últim, hem conegut de primera mà l’estrena teatral de l’obra “Un Déu salvatge”, que ens prepara l’entitat Amics del Teatre per a aquest cap de setmana, amb la directora de l’obra, Isabel Gómez. Hem acabat l’Info Setmanal, comentant l’actualitat informativa de Ripollet amb David Rúa, director de la “Revista de Ripollet”.

 

Foto: Moment de l’entrevista als representants del col·lectiu Populus Labora.

BUSCAR PER DIA

setembre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius