Skip to content
Menu
Info Setmanal 29/09/2022

A l’Info Setmanal 567, hem conegut els detalls de la 5a Nit de Tapes i botigues al carrer, que se celebrarà aquest dissabte al vespre, amb la regidora d’Empresa i Comerç, Txell Caler; la presidenta de l’Associació de Venedors i Comerciants del Mercat Municipal, Susana Rodríguez, i el president de la Unió de Comerciants, Sergi Vera. També hem parlat sobre el Ple Municipal i la moció que presentarà el grup municipal de Ciutadans amb el seu portaveu, Josep Gabarra. Tot seguit, hem conversat les Festes del Pilar que organitza aquest mes el Centro Aragonés amb Marcos Gayán, president de l’entitat. A continuació, hem parlat sobre els balls de diumenge al Casal d’Avis, que es tornen a programar aquest octubre amb Manuel Martínez i Antonio Real Bernal, president i secretari de la Junta del Casal d’Avis. Després, hem repassat el nou curs de l’Aula d’Extensió Universitària que dimarts vinent s’estrena amb Maria Lladó i Àngels Pujols, membres de l’Aula de Ripollet. Per últim, hem conversat amb Noèlia Cruz, nova presidenta de la C.R.A.C., que ens ha explicat com afronta aquesta tasca al front de l’entitat. Hem acabat l’Info Setmanal, comentant l’actualitat informativa de Ripollet amb David Rúa, de la “Revista de Ripollet”.

 

Foto: Noèlia Cruz, presidenta de la C.R.A.C.

BUSCAR PER DIA

setembre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius