Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 20/09/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 720 –  data d’emissió: 20 de setembre del 2022

  • CENTENARI D’YVONNE DE CARLO – Bloc musical de 3 temes.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: La trena (de Laetitia Colombani. Dir.: Clara Segura. Teatre Goya). Negatius (de/dir.: Silvia Navarro. Sala Flyhard). Els guàrdies del Tajmahal (de Rajiv Joseph. Dir.: Pep Duran. Teatre Gaudí). Isadora a l’arari (de/dir.: Marc Rosich. Sala Atrium). Repàs cartellera: breu repàs a les obres que ja han començat a representar-se en altres teatres de Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de l’actriu Irene Papas.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Cadejo blanco (Justin Lerner); Jaula (Ignacio Tatay); 42 segundos (Dani de la Orden i Àlex Murrull); El test (Dani de la Orden); La casa entre los cactus (Carlota González-Adrio); Voy a pasármelo bien (David Serrano); La isla de Bergman (Mia-Hansen Love); Ali y Ava (Clio Barnard); El acusado (Yvan Attal); Fire of Love (Sara Dosa); Los perdonados (John Michael McDonagh) i ¡NOP! (Jordan Peele). Films vistos i no comentats encara: La invitación; Viaje al paraíso; Crímenes del futuro; Bullet Train; Buena suerte, Leo Grande; El mediador; Tres mil años esperándote; Todo el mundo odia a Johan; Black Phone i La huérfana: primer asesinato. Films a la cartellera i no vistos: After. Amor infinito; Alta costura; DC Liga de supermascotas; Desierto particular; Dragon Ball Super: Super Hero; Duo; El colegio de los animales mágicos; Libélulas; La fotógrafa de Monte Verità; Olga; La vida padre; Una historia de amor italiana; Un escándalo de Estado i ¿Y esto.. de quién es?.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film Pacifiction d’Albert Serra i de la serie de TV: Better Call Saul. Breu comentari de la recent entrega dels Premis Emmy i de la retransmissió de la cerimònia fúnebre de la reina Elisabet II.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Los 10 mandamientos (música d’Elmer Bernstein. Tema: Overture). La esclava libre (música de Max Steiner. Tema: Starwood). Isadora (música de Maurice Jarre. Tema: Main Titles Isadora). Los cañones de Navarone (música de Dimitri Tiomkin. 1 tema). Zorba el griego (música de Mikis Theodorakis. Tema: Zorba’s Dance). La ley de la horca (música de Miklos Rozsa. Tema: Prelude). Voy a pasármelo bien (cançó idem, de Hombres G.) i ¡NOP! (música de Michael Abels. Tema: ¡Nop!). I de les sèries de TV: La familia Monster (música de Jack Marshall. Tema principal) i Better Call Saul (música de Dave Porter i Little Barrie. Tema principal).

BUSCAR PER DIA

setembre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius