Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 13/09/2022

Fitxa: EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 719 –  data d’emissió: 13 de setembre del 2022

  • CENTENARI DE VITTORIO GASSMAN – Bloc musical de 3 temes.
  • NOTÍCIA: Alcarràs seleccionada per l’Academia del Cinema Espanyol per representar Espanya als Oscar.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb representants d’Amics del Teatre de Ripollet, arran de la representació de l’obra Un Déu Salvatge de Yasmina Reza a Ripollet, dies 17 i 18 de setembre. Intervenen: Isabel Gómez (directora) i Montse Paredes i Xavier Romero (actors).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Jean-Luc Godard, Alain Tanner, Bob Rafelson i Wolfgang Petersen (directors de cinema). Peter Brook (director de cinema i teatre). Joan Ollé (director de teatre). Monty Norman (compositor). I els intèrprets: Anne Heche, Paul Sorvino, James Caan, Chete Lera, Berta Riaza, Joe Turkel, Nichelle Nichols i David Warner.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: La meravellosa familia Hardwicke (de Christopher Durang. Dir.: David Selvas. La Villarroel). Reset (De/dir.: Laura Giberga. Teatre Tantarantana) i Estranys en un tren (de Patricia Highsmith. Dir.: Empar López. Teatre del Raval). Cartellera: Festival del Castell de Montjuïc (dansa) i Mercat de Música Viva de Vic.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: La familia (música d’Antoine Duhamel, tema: La famiglia); Anima persa (música de Francis Lai. Tema: Anima persa). Perfume de mujer (música d’Armando Trovaioli. Tema: In the Dark). Pierrot le Fou (música d’Antoine Duhamel. 1 tema). El desprecio (música de Georges Delerue. Tema: Thème de Camille). Salve quien pueda, la vida (música de Gabriel Yared. Tema: Générique). Meetings with Remarkable Men (música de Laurence Rosenthal. 1 tema). El submarino (música de Klaus Doldinger. Tema: Titel). El Padrino (música de Nino Rota. Tema: Main Title, The Godfather Waltz). James Bond Theme (música de Monty Norman). Los pasajeros del tiempo (música de Miklos Rozsa. Tema: Main Title). Extraños en un tren (música de Dimitri Tiomkin. Tema: Short Suite). I dels musicals següents: Irma La Douce (Música de Marguerite Monnot. Lletres de Julian More, David Heneker i Monty Norman. Tema: Irma La Douce, Original Broadway cast, 1960). Make Me An Offer (Música i lletres de Monty Norman i David Heneker. Temes: Portobello Road i Make Me An Offer (original London cast, 1959). I la cançó: La vie en rose (de Piaf/Louiguy. Cantada per Edith Piaf).

BUSCAR PER DIA

setembre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius