Skip to content
Menu
Info Setmanal 09/06/2022

A l’Info Setmanal 562, hem conversat sobre l’homenatge a les víctimes de la pandèmia de la COVID-19 que realitzarà l’Associació de Veïns de Can Clos el pròxim 14 de juny amb el sots president de l’entitat, Juan Verdugo. Després, hem parlat sobre el projecte “Can Mas Flight” dels alumnes de 4t d’ESO de l’institut Can Mas, que han llançat dues sondes a l’estratosfera per enregistrar imatges de la Terra i recaptar dades ambientals. N’hem parlat amb els alumnes Hugo Lúquez, Jaume Figueras i Mimound Mazouj, i els seus mestres de tecnologia, els enginyers Xavi López i Núria Getàn. Més tard, coincidint amb el Dia Internacional dels Arxius, hem conegut la seva tasca i l’estat de les obres del nou Arxiu Municipal amb Casto Sorlí, arxiver municipal. Tot seguit, hem parlat del programa “Aprenentatge i servei comunitari” en conveni amb l’Associació contra el càncer, que han realitzat una seixantena d’alumnes de l’Escola Sant Gabriel. N’hem conversat amb les alumnes Paula Camacho, Íngrid Martín, Lucía Marín, Yaiza Rubio, Alba Macías i Daniela Hidalgo; la tècnica de prevenció i promoció de la salut, Maria Boixadera, i el director de l’escola, Albert Uribe. Més endavant, hem conegut de primera mà l’acte que realitza la secció de Ripollet de l’ANC per celebrar els seus 10 anys de trajectòria, amb els seus portaveus, Josep Maria Vinyes i Francesca Gispert. Per últim, hem fet el repàs de la premsa local amb David Rúa, de “La revista de Ripollet”, i Judit Josa, de “Ripollet al Dia”.

 

Foto: Josep M. Vinyes i Francesca Gispert, portaveus d’ANC de Ripollet.

BUSCAR PER DIA

juny 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius