Skip to content
Menu
Info Setmanal 16/06/2022

A l’Info Setmanal 563, hem conversat sobre la festivitat del Corpus i la mostra de catifes florals amb Pere Padró, president de l’Associació Cultura i Tradició. Després, hem parlat de la representació de l’obra “Una víctima inocente” a càrrec del Grup de Teatre del Casal d’Avis amb algunes de les seves membres, Ana Arias, Rosa Mellado, Emilia Martínez, Dolores Rebelles i Rosa Andrade. Més tard, hem parlat de les diferents obres que representa La Careta Teatre coincidint amb el final de curs amb Vanessa García i Irene Bea, membres de l’entitat. Tot seguit, hem conegut un nou llibre publicat per un autor local. Es tracta del recopilatori de contes “Los cuentos malditos” a càrrec d’Òscar Pareja ‘Òskar’. Després, hem conversat sobre el cartell oficial de la Festa Major d’enguany amb la seva autora, Mireia Garrido. Seguidament, hem fet balanç del curs de l’Escola Municipal de Música, amb la directora del centre, Mireia Miralles. Per últim, hem fet el repàs de la premsa local amb David Rúa, de “La revista de Ripollet”, i Judit Josa, de “Ripollet al Dia”.

 

Foto: Ana Arias, Rosa Mellado, Emilia Martínez, Dolores Rebelles i Rosa Andrade, membres del Grup de Teatre del Casal d’Avis.

BUSCAR PER DIA

juny 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius