Skip to content
Menu
Info Setmanal 02/06/2022

A l’Info Setmanal 561, hem conversat sobre la 1a trobada de Vida Creixent, amb l’activista de la gent gran, Josep Ferrús. Després, hem parlat dels congressos organitzats per l’Asociación Camino Ancestral de Santiago, amb el president de l’entitat, Santiago Guerrero. Més tard, hem conegut els tallers de cultura urbana (hip hop i grafits) que organitza l’institut Lluís Companys, de la mà d’alguns alumnes de 3r i 4t d’ESO, Aarón Valencia, Lautaro Perrón, Irene Chamorro, Maria Gil i Clara Solano. Tot seguit, hem parlat de l’experiència dels alumnes de 5è i 6è de primària de l’Escola Gassó i Vidal que han creat unes cooperatives, amb Ainara Parra, Noa Garcia, Ian Nieto, Joan Gros i Nadia Caballero. Hem conegut de primera mà el projecte de servei comunitari que organitza l’institut Can Mas amb alumnes de 4t d’ESO, Miguel Aguilar, Víctor Capel, Mohamed Mezzouj, Xènia Pina i Candela Romero. També de l’institut Can Mas, hem conversat sobre els Projectes d’Acceleració del Can Mas (PACMAS) que realitzen els alumnes de 1r d’ESO, amb Maria Porras, Marc Peñarroya, Xeila Rodríguez i Joel Vílchez. Més endavant, hem analitzat les conclusions del procés participatiu de la futura Biblioteca Central, amb Elisabet Vázquez, directora de la Biblioteca Municipal, i Anna de Torróntegui, responsable de Cooperativa Raons, que ha dut a terme el procés i l’estudi de les dades. Per últim, hem fet el repàs de la premsa local amb David Rúa, de “La revista de Ripollet”, i Judit Josa, de “Ripollet al Dia”.

 

Foto: Els alumnes de 5è i 6è de primària de l’Escola Gassó i Vidal.

BUSCAR PER DIA

juny 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius