Skip to content
Menu
Info Setmanal 12/05/2022

A l’Info Setmanal 558, hem connectat en directe amb el Teatre Auditori on s’hi presentava el Pla Estratègic Industrial de Ripollet per als pròxims anys. També hem conversat sobre les activitats que organitzarà el CIP Molí d’en Rata amb motiu del Dia Internacional dels Museus, amb el regidor de Patrimoni, Sergio Linares; la tècnica de Patrimoni del CIP, Elena Vilalta, i el coordinador de Creu Roja Ripollet-Cerdanyola- Montcada, Cèsar Martínez. Després, hem parlat sobre el lliurament del Segell Infoparticipa que reconeix la transparència del web Ripollet.cat amb la regidora de Modernització administrativa, Andrea Guijarro. Més tard, hem conegut en què consistirà el primer Festival de narració infantil del barri de Can Mas que organitza l’Institut-Escola El Martinet, amb la mestra del centre, Sílvia García. Després, hem parlat sobre la festa del 28è aniversari del Centre d’Esplai La Gresca, amb Alba Soler, membre de l’entitat. Hem conversat sobre el projecte d’art “Llums i ombres” de l’IE Els Pinetons que es presenta aquest divendres, amb el director del centre Carles Gràcia. Hem encarat la recta final de l’Info parlant sobre el conte que s’ha publicat sobre els Gegants de Ripollet, amb Àlex Ponce, autor del llibre, i Agustí Carmona, membre de la C.R.A.C. Per últim, hem fet el repàs de la premsa local amb David Rúa, de “La revista de Ripollet”, i Judit Josa, de “Ripollet al Dia”.

 

Foto: Àlex Ponce, autor del “Conte dels Gegants de Ripollet”, i Agustí Carmona, membre de la C.R.A.C.

BUSCAR PER DIA

maig 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius