Skip to content
Menu
Info Setmanal 05/05/2022

A l’Info Setmanal 557, hem escoltat un treball realitzat fa uns anys per alumnes de l’escola FEDAC sobre el bullying, ja que dilluns es commemorava el Dia internacional contra l’assetjament escolar. Tot seguit, hem conversat sobre el nou servei de recollida de residus Ripollet Aporta, que incorporarà a finals de juny la recollida porta a porta. N’hem parlat amb la 1a tinenta d’alcalde de Serveis Municipals, Pilar Castillejo. Després, hem conegut la història de la Milla Urbana organitzada per la Ripollet Unió Atlètica, que enguany celebra la seva 25a edició, amb el president de l’entitat, Ferran Montes, i la seva tresorera, Verónica Barea. Més tard, hem contactat amb la mestra i formadora Magda Solera, que realitzarà dissabte al matí a l’escola bressol La Verema una xerrada pedagògica per a famílies amb infants menors de 3 anys. Després, hem conegut un altre cas de solidaritat amb la guerra a Ucraïna a través de Víctor del Río, de l’empresa Autocares del Río. Hem encarat la recta final de l’Info parlant sobre història recent i els canvis socials que van marcar Ripollet als anys 70 amb l’historiador Ramon Martos, que durà a terme dimarts vinent a la tarda una conferència al Centre Cultural sobre aquest tema. Per últim, hem fet el repàs de la premsa local amb David Rúa, de “La revista de Ripollet”.

 

Foto: Ferran Montes, president de la Ripollet Unió Atlètica (RUA), i Verónica Barea, tresorera del club.

BUSCAR PER DIA

maig 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius