Skip to content
Menu
Info Setmanal 31/03/2022

A l’Info Setmanal 554, hem parlat sobre l’Enfira’t que se celebrarà aquest cap de setmana en el qual hi haurà parades de comerços, restauració i actes culturals amb Sergi Vera, president de l’UCR, i Jordi Moya, president del Gremi d’Hostaleria i Turisme. Tot seguit, hem fet memòria amb membres de la primera promoció de BUP de Ripollet amb motiu de l’exposició dissabte de l’exposició “Fer, l’humor amable”. Hem conversat amb Josep Mongay, Roser Canals, Cels Arnao i Toni Oller. Després, hem conegut el nou club de lectura feminista de l’INS Lluís Companys, amb Vanessa Pina i Vanessa Rodríguez, professores de l’institut. A més, hem parlat sobre el projecte “5 days to dance” que duen a terme els alumnes de l’Institut Can Mas, amb alguns dels seus alumnes, Noa García, Elena Rodríguez, Lluna Ortega i Hugo Serrano; i la coordinadora del curs 2n d’ESO, Amanda Madrany. Seguidament, hem parlat del 9è concert de música sacra que realitza aquest cap de setmana la Societat Coral “El Vallès”, amb el director de l’entitat, Jordi Giménez. I hem encarat la recta final amb Miquel Estapé, ripolletenc que presenta la seva primera novel·la “Poe”. Per últim, hem fet el repàs de la premsa local amb David Rúa, de “La revista de Ripollet”, i Judit Josa, de “Ripollet al Día”.

 

Foto: D’esquerra a dreta, Josep Mongay, Roser Canals i Cels Arnao, membres de la primera promoció de BUP a Ripollet.

BUSCAR PER DIA

març 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius