Skip to content
Menu
Info Setmanal 07/04/2022

A l’Info Setmanal 555, hem conversat sobre la gira mundial solidària del Conjunt Nacional de Danses Folklòriques Ucraïneses Virsky que recapta fons per a la població ucraïnesa, amb alguns dels responsables que la gira passi per Ripollet, Susana Barea, directora d’SB Dance; Xavi Escoda, membre de l’entitat, i Vitaly Ovadenko, ucraïnès resident a Cerdanyola i també membre d’SB Dance. Tot seguit, hem repassat alguns dels consells més pràctics per protegir casa nostra aquests dies de Setmana Santa i vacances amb Elisabet Gallego, Sotscap de Mossos d’Esquadra de la comissaria de districte de Ripollet, i Raquel Díaz, agent de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de Mossos d’Esquadra de Ripollet. Després, hem conegut tres novetats literàries que es presenten aquests pròxims dies a Ripollet amb les seves autores, que són Xènia Josa, autora de “Diari d’un Burrunyo”; Beatriz Fernández, autora de “La vida de Eva”, i Luci Nevado, autora de “La parra”. Hem encarat la recta final de l’Info parlant del recital coral i poètic que oferiran els usuaris del Casal d’Avis aquest dissabte al Teatre Auditori amb Agustín Villar, Felisa Bosch, Ana Arévalo i Alfonso Ibáñez, membres del Grup Poètic del Casal. Per últim, hem fet el repàs de la premsa local amb David Rúa, de “La revista de Ripollet”, i Judit Josa, de “Ripollet al Día”.

 

Foto: Agustín Villar, Felisa Bosch, Ana Arévalo i Alfonso Ibáñez, membres del Grup Poètic del Casal d’Avis.

BUSCAR PER DIA

abril 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius