Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 18/11/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 636 – data d’emissió: 18-11-2019

  • RECORD DE DIAHANN CARROLL: Audició parcial del musical No Strings.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Othello (de William Shakespeare. Dir.: Oriol Tarrasón. Al Teatre Auditori de Ripollet el dies 22 Nov.). Jerusalem (de Jezz Butterworth. Dir.: Julio Manrique. Teatre Romea). Rostoll cremat (de Toni Gomila. Dir.: Oriol Broggi. Biblioteca de Catalunya). La revelació 1.0 (de/dir.: Jorge Yamam Serrano. Tantarantana Teatre). Una habitació buïda (de Marc Artigau. Música de Clara Peya. Dir.: Joan Maria Segura i Bernadas. El Maldà). Cúbit (de/dir.: Josep Maria Miró. Reposició a l’Espai Lliure). Doña Francisquita (sarsuela d’Amadeo Vives, amb llibret de Federico Romero  i Guillermo Fernández. Dir.: Lluís Pasqual. Gran Teatre del Liceu). Repàs cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès. Sant Cugat del Vallès. Terrassa. Barcelona. Temporada Alta Girona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de l’actor i doblador Arseni Corsellas. I de la actriu i cantant Marie Laforêt.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: El irlandès (Martin Scorsese). Vistes però pendents de comentar: Ventajas de viatjar en tren; Si yo fuero rico; Madre; Le Mans 66 i Buenos Prncipios. Repàs cartellera: Ripollet. Convidats il·lustres a la Filmoteca: Pere Portabella, Jorge Perrugoría i homenatge a Leopoldo Pomès.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari de Liberté d’Albert Serra.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: No Strings (lletra i música de Richard Rodgers. 8 temes. Original Broadway cast 1962). Una habitació buïda (lletres de Marc Artigau. Música de Clara Peya. Temes: No tindreu mai temps i No t’adomiras (original Barcelona cast, 2019). Doña Francisquita (música d’Amadeu Vives. Tema: Canción del ruiseñor). De les bandes sonores originals següents: A pleno sol (música de Nino Rota. Tema principal). El irlandès (música de Robbie Robertson. Tema principal). Cançó: If je t’aime (música de Margo Guryan. Lletres franceses de Michel Jordan. Cantat per Marie Laforêt.

BUSCAR PER DIA

novembre 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius