Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 25/11/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 637 – data d’emissió: 25-11-2019

 

  • Avui: Dia Internacional per la Eliminació de la Violència contra les Dones. Per aquesta raó es fa un bloc musical de films amb exemples de dones lluitadores, valentes i capaces d’enfrontar-se al sistema social o a la adversitat.
  • ESTRENES DE CINEMES: Crítiques dels films: Si yo fuera rico (Álvaro Fernández Armero); Ventajas de viajar en tren (Aritz Moreno); Adiós (Paco Cabezas); Intemperie (Benito Zambrano); Madre (Rodrigo Sorogoyen); The Farewell (Lulu Wang); Buenos principios (Yvan  Attal) i Le Mans ‘66 (James Mangold). Films estrenats i no vistos: La audición; Estafadoras de Wall Street; One Piece Estampida; Idrissa- crònica de una muerte cualquiera; ¿Dónde està mi cuerpo?; Los miserables; Ardara; Araña; Historias de nuestro cine; Historia de un matrimonio; Leonardo da Vinci – El genio en Milán; Como ser un french lover; El cuarto reino; La vida invisible de Euridice Gusmao; Un año más i Frozen II. Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Verdi, Terrassa (concert John Williams), Festival Dart, Filmoteca (visita Iciar Bollain).
  • LA HORA DELS ADÉUS: Comentari sobre les morts de: Fabio Barreto (director), Terry O’Neill (fotògraf), Carles Raluy (artista de circ) i Assumpció Balaguer (actriu).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítica de la obra: Ramon (de/dir.: Mar Monegal (Sala Atrium). Breus comentaris d’obres vistes al Festival Temporada Alta de Girona: The Lingering Now (0 Agora que demora) de Christiane Jatahy. Una costilla sobre la mesa. Madre d’Angelica Liddell. Kultur (espectacle d’El Conde de Torrefiel). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següentsNorma Rae (cançó: It Goes Like It Goes, música de David Shire i lletres de David Shire i Norman Gimbel. Cantat per Jennifer Warnes. Oscar a la millor cançó el 1979). Philomena (música d’Alexandre Desplat. Tema: Philomena). Charlotte Gray (música de Stephen Warberck. Tema: Charlotte Gray). El intercambio (música de Clint Eastwood. Tema: Main Title). Erin Brockovich (música de Thomas Newman. Tema: Useless). El milagro de Anna Sullivan (música de Laurence Rosenthal. 1 tema). Ventajas de viajar en tren (cançó: El amor (de Rafael Pérez Botija. Cantat per Massiel). The Farewell (cançó: Senza Di Te (Without you) (composta per Tom Evans i Pete Ham. Cantada per Fredo Viola). Le Mans ‘66 (música de Marco Beltrami. Tema: Le Mans’66). Buenos principios (tema: I Love Her (tema de The Beatles. Tocat en versió piano per Brad Mehldu). Dels musicals següents: Follies (música i lletres de Stephen Sondheim. Es posa un medley de temes de la versió espanyola dirigida per Mario Gas. En el fragment, el tema Soy corista, està cantat per Assumpció Balaguer. Original Madrid cast, 2011). Una habitació buida (música de Clara Peya. Tema: No sabreu el seu valor. Original Barcelona cast, 2019).

BUSCAR PER DIA

novembre 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius