Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 11/11/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 635 – data d’emissió: 11-11-2019

  • L’ENTREVISTA DEL DIA2 entrevistes:
    • Amb Vanessa Garcia (presidenta del grup Teatral La Careta, i co-directora del muntatge Nuestra Monyos) i Helena Bea, tècnica de so de La Careta, arran de la propera representació al Teatre Auditori de la obra Nuestra Monyos.
    • Amb Jordi Mena, del cine-club Xiscnéfils de Cerdanyola del Vallès, arran del seu 25 aniversari.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Record de l’actor Omero Antonutti.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Trahisons (de Harold Pinter. TG Stan. Teatre de Salt, Festival Temporada Alta de Girona). Sopro (de/dir: Tiago Rodrigues. Teatre El Canal, de Salt, Festival Temporada Alta de Girona). Concert: Birkin/Gainsbourg (concert de Jane Birkin, amb temes de Serge Gainsbourg i orquestra de cambra. Auditori de Girona. Festival Temporada Alta de Girona). Paisajes para no colorear (de/dir.: Marco Layera. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). La tienda de los horrores (musical amb llibret i lletres de Howard Ashman i música d’Alan Menken. Dir.: Àngel Llacer i Manu Guix. Teatre Coliseum).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques de les pel·lícules següents: La trinchera infinita (Aitor Arregui, Jon Garaño i Jose Mª Goenaga). El hoyo (Galder Gaztelu-Urrutia). Pequeñas mentiras para estar juntos (Guillaume Canet). Amazing Grace (Alan Elliott i Sydney Pollack).  Breu repàs cartellera: Ripollet (Opera Carmen i Nits de Música. Tribut a John Williams (La Faràndula de Sabadell i Palau de la Musica) i projecció del musical 42nd Street en diversos cinemes de Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: El espia que surgió del frio (música de Sol Kaplan. 1 tema); Viento de libertad (música de Rolf Wengermayr. Tema: Balloon). Fuga de noche (música de Jerry Goldsmith. 1 tema). La noche de San Lorenzo (música de Nicola Piovani. 1 tema). El Padrino (música de Nino Rota. Tema: Love Theme, interpretat per arpa a càrrec de Elena Piva). Dels musicals següents: La tienda de los horrores (música d’Alan Menken. Lletres de Howard Ashman. Temes: La tienda de los horrores i Donwtown (original Barcelona cast, 2019). 42th Street (música de Harry Warren. Lletres de Al Dubin. Tema: 42nd Street. Original London cast, 2017). Cançons: Recordant la Monyos (cantat per Rudy Ventura). La Javainaise (de Serge Gainsbourg. Cantat per Jane Birkin). Amazing Grace (cantat per Aretha Franklin).

BUSCAR PER DIA

novembre 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius