Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 04/11/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 634 –data d’emissió: 4-Nov-2019

  • ANIVERSARIS: 60 anys de la mort de l’escriptor i guionista Raymond Chandler. 35 anys de l’estrena del film Pesadilla en Elm Street.
  • ESTRENES DE CINEMA:  Crítiques dels films següents: Doctor Sueño (Mike  Flanagan); Sorry, We Missed You (Ken Loach) i Terminator: Destino oscuro (Tim Miller). Altres films estrenats i no vistos: La oveja Shaun: Granjaguedon; Love Me Not; Sin filtro; Los Rodríguez y el más allà i La trinchera infinita. Repas cartellera: Cerdanyola del Vallès. Centre Cívic Urgell. Verdi. El Meu Primer Festival. Festival de Cinema Asiàtic. Terror Molins. Filmoteca. Visita de Robert Guédiguian. Comentari sobre el Museo del Còmic de Sant Cugat del Valles i Museu Marilyn Monroe de Sant Cugat del Vallès.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Robert Evans (actor i productor); Wayne Fitzgerald (creador de títols de crèdit), Ryan Nicholson (creador d’efectes especials i director), Marta Padovan; Marie-José Nat i Diahann Carroll (les 3 actrius).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: a Ripollet: El secret de la Lloll i Els colors del mar – El Mediterrani d’Eduard Iniesta (Teatre Auditori de Ripollet). Próximo (de/dir.: Claudio Tolcachir. Teatre de Salt (Girona- Temporada Alta). La dona del 600 (de/dir.: Pere Riera. Teatre Goya). Rita (de/ dir.: Marta Buchaca. Sala Beckett). Una història real (de/dir.: Pau Miró. La Villarroel). Repàs de cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès; Terrassa; Barcelona. Temporada Alta (Girona).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: El sueño eterno (música de Max Steiner. 1 tema). Perdición (música de Miklos Rozsa. 1   tema). Extraños en un tren (música de Dimitri Tiomkin. Tema: Suite). Adios muñeca (música de David Shire). El resplandor (música de Wendy Carlos i Rachel Elkind. Tema principal). Terminator (música de Brad Fiedel. Tema principal). Noche de bodas (música de Bryan Tyler, 1 tema). Pesadilla en Elm Street (música de Charles Bernstein. Tema principal). Chinatown (Música de Jerry Goldsmith. Tema: Love Theme). De les obres musicals següents: House of Flowers (Música de Harold Arlen. Lletres de Harold Arlen i Truman Capote. Temes: House of Flowers (*), I’m Gonna Leave Off Wearing My Shoes;  I Never Have Seen Snow i Turtle Song (*). (*) Cantats per Rawn Spearman i Diahann Carroll. Els altres dos només per Diahann Carroll. Original Broadway cast, 1954). No Strings (música i lletres de Richard Rodgers. Tema: The Sweetest Sounds, cantat per Diahann Carroll i Richard Kiley. Original Broadway cast, 1964).

BUSCAR PER DIA

novembre 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius