Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 28/10/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 633 – data d’emissió: 28 d’octubre de 2019

  • ANIVERSARIS: 130 anys de la fundació del Moulin Rouge de Paris. 180 anys de la fundació de la joieria Tiffany’s a Nova York. Exposició Intimate Audrey a Amsterdam.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítica de les obres: Viejo amigo Cicerón (d’Ernesto Caballero. Dir.: Mario Gas. Teatre Romea). La mort i la primavera (de Mercè Rodoreda. Dir.: Joan Ollé. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). El jovencito Frankenstein (de Mel Brooks. Adaptació i direcció: Esteve Soler. Teatre Tívoli). Repàs de cartellera: Sant Cugat del Vallès; Barcelona, Temporada Alta de Girona. Julie Andrews a Londres dia 2/11.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítica de les pel·lícules: El viatge de la Marta (Staff only) de Neus Ballús. El silencio de la ciudad blanca (de Daniel Calparsoro). Parásitos (de Bong Joon Ho). Comportarse como adultos (Costa-Gavras). Secretos de estado (Gavin Hood). Breu revisió a la resta de títols de la cartellera no vistosCartellera: Filmoteca; Boliche; Verdi; Phenomea; Cerdanyola del Vallès; Festival In-Edit; Salón del Manga. Concert: Pesadilla antes de Navidad a l’Auditori. Festa del Cinema
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari de la pel·lícula Retrato de una mujer en llamas (Céline Sciamma) i de la mini-sèrie de TV: Chernobyl (Craig Mazin).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Can-can (musica de Cole Porter. Tema: Can-Can). Moulin Rouge (versió Huston) (música de Georges Auric. Tema: Quadrille). Moulin Rouge (versió Luhrmann). Tema: Sparkling Diamonds (música Jule Styne i altres, cantat per Nicole Kidman i altres intèrprets del film). Desayuno con diamantes (música de Henry Mancini. Temes: Breakfast at Tiffany’s i Moon River). Parásitos (música de Jung Jae Il. Tema: Opening). Secretos de estado (música de Mark Kilian, 1 tema). Pesadilla antes de Navidad (música de Danny Elfman. Tema: This is Halloween). Dels musicals: El jovencito Frankenstein (música i lletres de Mel Brooks. Adaptació al castellà Esteve Soler. 2 temes. Original Barcelona cast). The King and I (música de Richard Rodgers. Lletres d’Oscar Hammerstein II. Tema: I Whistle a Happy Tune. Cantat per Julie Andrews. Gravació del 1992). De la sèrie de TV: Chernobyl (música de Hildur Guonadottir. 1 tema).

BUSCAR PER DIA

octubre 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius