Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 17/06/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 625 – data d’emissió: 17-Juny-2019

  • ANIVERSARIS: 50 anys de la mort de Judy Garland. Meryl Streep compleix 70 anys.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Clara y Claire (Safy Nebbou); La biblioteca de los libros rechazados (Rémy Bezançon); Tolkien (Dome Karukoski); Enemigos íntimos (David Oelhoffen); Varda por Agnès (Agnès Varda); Dilili en Paris (Michel Ocelot); El Gran Buster (Peter Bogdanovich); Aladdin (Guy Ritchie); MIB: International (F. Gary Gray); Toy Story 4 (John Cooley).  Films estrenats i no vistos: The Breadwinner (El pan de la guerra); El Estado contra Mandela y los otros; Largo viaje hacia la noche; The Song of Sway Lake; Faraway Land; Klimt & Schiele – Eros y Psique; Caravaggio en cuerpo y alma; El creyente; El vendedor de tabaco; Touch Me Not – No me toques; El sol también es una estrella; El sótano de Ma; Kin; Link: El origen perdido; Mejor que nunca; Antes de la quema; Dolorosa Goia; Lo que diran; Sauvage i X-Men: Fénix oscura. Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Filmoteca, Phenomena. Activitats estiuenques a terrasses i llocs singulars, Barcelona. Repàs alguns títols destacats que s’estrenaran durant l’estiu.
  • COMENTARI: Exposició Intimate Audrey a Space Vanderborght – Brussel·les (Exposició sobre Audrey Hepburn). Fins 25 agost.
  • L’HORA DELS ADÉUS:   Mort de Narciso Ibañez Serrador, Analia Gadé; Conrado San Martin; Franco Zeffirelli; Jean-Pierre Marielle; Machiko Kyo, Alvin Sargent; Terry Rawlings  i Anémone.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Ballet de Barcelona (Director Artístic. Chase Johnsey . Teatre Oniryc –Condal). La marca preferida de las Hermanas Claunsman (de Victoria Szpunberg. Dir.: Glòria Balañà. Sala Beckett). Això ja ho he viscut (de J. B. Priestley. Dir.: Sergi Belbel. Biblioteca de Catalunya). Mundo obrero (de/dir.: Alberto San Juan. Teatre Lliure-Gràcia). Dolors (final sèrie en teatre. Veure fitxa al programa 623). Repàs cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Barcelona. Avanç Festival Grec. Notícies: Repàs nominacions premis Butaca (entrega durant Grec). Repàs guanyadors premis Tony de Broadway: obres premiades: The Ferryman i Hadestown.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores del films següents: El mago de Oz (Tema: Over the Rainbow, música de Harold Alren. Lletra de E.Y. Harburg. Cantat per Judy Garland). A Star Is Born (versió 1954. Tema: The Man That Got Away (música de Harold Arlen. Lletra d’Ira Gershwin. Cantat per Judy Garland). Summer Stock (Tema: Get Happy. Música de Harold Arlen. Lletra de Ted Koehler. Cantat per Judy Garland). Dilili en Paris (tema: Le soleil et la pluie. Compost per Gabriel Yared. Cantat per Natalie Dessay i cor de nens). Aladdin (tema: Friend Like Me. Música d’Alan Menken. Lletra de Howard Ashman. Cantat per Will Smith). El Pirata (Tema: Be A Clown. Música i lletra: Cole Porter. Cantat per Judy Garland i Gene Kelly). My Fair Lady (música de Frederick Loewe. Tema: Overture). ¿Quién puede matar a un niño? (Música de Waldo de los Rios. Tema principal). La mujer indomable (Música de Nino Rota. Tema: Overture). Los puentes de Madison (música de Clint Eastwood. Tema: Love Theme). De la obra de teatre: Mundo obrero (dos temes cantats per actors de la obra. Música de Santiago Auseron). I la cançó: Toma que toma (artistes varis. Inclòs en el cd: All Children In School – Audrey Hepburn Children’s Fund- Unicef).

COMENCEM VACANCES – BON ESTIU !!

TORNAREM EL 16 DE SETEMBRE

BUSCAR PER DIA

juny 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius