Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 03/06/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 624 – data d’emissió: 3-Juny-2019

  • AUDICIÓ ESPECIAL: Segona part del musical Company, música i lletres de Stephen Sondheim. 10 temes (original London cast, 2018).
  • ANIVERSARIS: 110 anys de l’estrena del musical The Girl and the Wizard. 90 anys de la creació del personatge de Tintín d’Hergé
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Elisa y Marcela (Isabel Coixet); La última lección (Sebastian Marnier); La corresponsal (Mathew Heineman); Ártico (Joe Penna); John Wick – Capítulo 3: Parabellum (Chad Stahelski); Como pez fuera del agua (Riccardo Milani) i Rocketman (Dexter Fletcher).  Films estrenats i no vistos: Angel Pavlovsky; La ciudad oculta; Escapada; The Chain; La estrategia del pequinés; Dilili en Paris; Clara y Claire; Okko – EL hostal y sus fantasmas; Infiltrado en Miami; La ceniza es el blanco mas puro i 10 días sin mamá. Cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Verdi; Filmoteca, Phenomena; Texas i Festival Cinema i Sport.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Negrata de merda (de/dir.: Denise Duncan. Tantarantana teatre). Les oblidades (de/dir.: Lara Díez Quintanilla. Akadémia Teatre). El dolor (de Marguerite Duras. Dir.: Lurdes Barba. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Petita). Repàs: Dolors- capítols 3 i 4 (comentats en programa anterior). Repàs cartellera: Ripollet; Terrassa i Barcelona. Notícies: Repàs nominacions dels premis Tony de teatre (entrega dia 9).
  • TEMES MUSICALS: De les obres de teatre musicals següents: Company (música i lletres de Stephen Sondheim. 10 temes (2n. Acte sencer. Original London cast, 2018). The Girl and the Wizard (música de Jerome Kern. Tema: Suzette and Her Pet). De les bandes sonores dels films següents: La corresponsal (cançó: Requiem for a Private War, de i cantada per Annie Lennox). John Wick – Cap. 3 – Parabellum (música de Tyler Bates. Tema: Glass  House Fight). Rocketman (música d’Elton John. Lletres de Bernie Taupin. Temes: Saturday Night’s Allright i Thanks Your For All Your Loving (cantats per Taron Egerton). Las aventuras de Tintín (música de John Williams. Tema: Main Title).

El dia 10 de Juny  no hi haurà programa per ser festa local. TORNAREM EL DIA 17 DE JUNY.

BUSCAR PER DIA

juny 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius