Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 27/05/2019

EL SETE ART DE TALIA – programa núm. 623 – data d’emissió: 27-5-2019

  • ANIVERSARIS: Centenari del naixement de l’actor Jack Palance i d’Eva Perón.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb VANESSA GARCIA (directora) i HELENA BEA (actriu i guionista) del Col·lectiu teatral LA CARETA, per explicar les activitats del mes de juny al Teatre Auditori, La Careta Parla Amateur.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: La última locura de Claire Darling (Julie Bertuccelli) i La víuda (Neil  Jordan). Films estrenats i no vistos: Blaze; Elisa y Marcela; La filla d’algú; Viva la vida; Regresa el Cepa; Mi pasión por David; La última lección; Como pez fuera del agua; El hijo; Aladdin; Placer femenino; Botticelli Inferno; Florencia y la galeria de los Uffizzi i reposició del film Tommy. Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Boliche, Yelmo;  Phenomena; Verdi; Maldà, Filmoteca. Saló del Cinema i de les Sèries. Notícies: Exposició Les imatges eco. Isaki Lacuesta (Arts Santa Monica) I Palmarès Festival de Cinema de Cannes: Film Parasite (Palma d’Or) i Antonio Banderas (millor actor).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Opera Les pêcheurs de perles (música de Georges Bizet. Dir. escènica: Lotte de Beer (Gran Teatre del Liceu). Karen (d’Ever Blanchet. Dir.: Marta Gil Polo- Tetre Gaudí); El gran mercado del mundo (de Calderón de la Barca. Dir.: Xavier Alberti. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Gran(). La partida d’escacs (de Stefan Sweig. Dir.: Ivan Morales. Teatre Romea). Dolors (Cap. 1-2) (de Meritxell Yanes, amb dramatúrgia de Sergi Belbel; Eulàlia Carrillo i Cristina Clemente. Dirs.: Sergi Belbel i Cristina Clemente ((Teatre Lliure de Gràcia). Repas cartellera: Ripollet; Sabadell; Barcelona. Notícies: Entrega Premis Max (guanya La ternura). Acte d’entrega de xec solidari a Càritas, per part  d’Amics del Teatre de Ripollet.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels flms següents: Raices profundes (música de Victor Young, 1 tema). Cowboys de Ciudad II (música de Marc Shaiman. Tema: Main title). La última locura de Claire Darling (música de Allan Daviaud. Tema: Generique): La viuda (música de Javier Navarrete. Tema: Chewing Gum). Tommy (opera rock de The Who. Tema: Pinball Wizard, cantat per Elton John). Evita (música d’Andrew LLoyd Webber. Lletres de Tim Rice. Tema: Waltz for Eva and Che, cantat per Madonna i Antonio Banderas). Rocketman (tema: (I’m gona) Love Me Again. Música d’Elton John. Lletra: Bernie Taupin. Cantat per: Taron Egerton i Elton John). Dels musicals següents: The Lion King (música d’Elton John. Lletres de Tim Rice. Tema: Circle of Life (original Broadway cast, 1997). Sweeney Todd, The Demon Barber of Fleet Street (música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: The Ballade of Sweeney Todd. Versió instrumental en clau de jazz, a càrrec de The Trotter Trio).

BUSCAR PER DIA

maig 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius