Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 24/08/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 626 – data d’emissió: 24 D’AGOST 2019 (programa especial d’1 hora, FESTA MAJOR)

  • ANIVERSARIS: Richard Gere compleix 70 anys.
  • L’HORA DELS ADEUS: Mort del director teatral Hal Prince. I també: Intèrprets: Arturo Fernández, Encarna Paso, Eduardo Gómez, Eduardo Fajardo, Rip Torn, Freddie Jones, Valentina Cortese; David Hedison, Isabel Sarli; Édith Scob, Rutger Hauer. Directors: Josep Anton Salgot; Roberto Bodegas, D. A. Pennebaker. Ennio Guarnieri (director de fotografia) i Peter Fonda (guionista i actor).
  • ESTRENES DE TEATRE: Breus pinzellades a espectacles mes destacats del Festival Grec 2019 i que no tornaran a Barcelona: El cartógrafo (de/dir.: Juan Mayorga. Teatre Goya); Valenciana (de/dir.: Jordi Casanovas. Teatre Goya). By Heart (de i amb: Tiago Rodrigues. Espai Lliure). Campo Minado (de/dir.: Lola Arias. Teatre Lliure-Sala Fabià Puigserver). Kind (espectacle de dansa companyia Peeping Tom. Teatre Nacional de Catalunya). A Little Life (dir.: Ivo von Hove. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Mary Said What She Said (de Robert Wilson. Amb Isabelle Huppert. Teatre Lliure- Sala Fabià Puigserver). Taylor Mac – A 24-Decade History of Popular Music-Abrigged. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). Zaguán. Alento (Ballet Nacional de España. Dir.: Antonio  Najarro. Gran Teatre del Liceu).  Critiques de teatre: Separacions (d’Ever Blanchet. Dir.: Pere Anglas. Sala Versus Glories). El funeral de Mary-Lin (de Pere Anglas. Dir.: Oscar Molina. Sala Versus Glòries). Peter Pan (Cia. La Excèntrica. Dir.: Juanjo Marin. El Maldà). Breu repàs cartellera: Ripollet (Festa Major i altres). Barcelona. Fira de Tàrrega.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Érase una vez en Hollywood (Quentin Tarantino). Breus pinzellades d’altres films en cartellera: A 42 metros 2 (Johannes Roberts); Infierno bajo el agua (Alexandre Aja); El rey león (Jon Favreau); Utoya 22 de Julio (Erik Poppe); Midsommar (Ari Aster); Apolo 11 (Todd Douglas Mittey); Super empollonas (Olivia Wilde); Yesterday (Danny Boyle); El cocinero de los últimos deseos (Yojiro Takita); Lola y sus hermanos (Jean-Paul Rouve); Padre no hay mas que uno (Santiago Segura); El peral salvaje (Nuri Bilge Ceylan); La casa de verano (Valeria Bruni Tedeschi) i El cuento de las comadrejas (Juan José Campanella).
  • TEMES MUSICALS: De les obres de teatre: The Phantom of the Opera (música d’Andrew Lloyd Webber. Tema: Overture. Original London Cast, 1988). El funeral de Mary-lin (tema: The Rookie (Malacara Blues Band). De les bandes sonores originals dels films següents: La noche americana (música de Georges Delerue. Tema: Gran choral). Blade Runner (Música de Vangelis. Tema: Love Theme). Easy Rider (Tema: Born to Be Wild, de Steppenwolf). Érase una vez en Hollywood (Tema: Hungry, de Paul Revere and the Raiders) i Pretty Woman (tema: Pretty Woman de Roy Orbison)

TORNEM EL DILLUNS 16 DE SETEMBRE…

BUSCAR PER DIA

agost 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius