Skip to content
Menu
Info Setmanal 15/03/2019

Hem obert el programa parlant de la llista per a les Eleccions Municipals que aquesta setmana feia pública el PSC. Hem tingut a l’estudi al portaveu i cap de llista, Luís Tirado, acompanyat de diferents membres de la llista. Tot seguit, el Jordi Pi ens ha portat l’entrevista amb el portaveu del Partit Popular a Ripollet, Víctor Diéguez, sobre la moció que presenta al pròxim Ple per solucionar els problemes de plagues d’insectes i altres propostes. A continuació, el portaveu del grup municipal de Ciutadans, Josep Gabarra, ens ha parlat sobre la seva visió de la recollida d’escombraries porta a porta, que defensa el govern municipal i l’alternativa de Ciutadans, que aposta pels contenidors soterrats. Abans d’arribar a la mitja part, el Marc Mata ens ha portat la seva secció habitual d’Esports. Més tard, hem parlat amb les revistes, Revista de Ripollet i Ripollet al dia, per comentar el que publiquen aquesta setmana. Hem continuat parlant de la nova Ordenança de tinença d’animals i la campanya ‘Una pixada, una ruixada’, una nova iniciativa que vol limitar els orins dels gossos a la via pública. Més tard, l’autora local Tamara Marín ens ha presentat el seu nou llibre, “Yo no soy de nadie”, la seva quarta novel·la i el final d’una família de personatges que ha creat fins avui. I per acabar, hem parlat de l’obra de teatre d’Aspasur, de la Fundació Catalònia Creactiva, “Yo soy diferente”, una història sobre l’amistat i complir els somnis.

BUSCAR PER DIA

març 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius