Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 12/11/2018

EL SETÉ ART DE TALIA – núm. 599 – data d’emissió: 12-11-2018

  • ANIVERSARIS: Centenari del final de al Primera Guerra Mundial.
  • HOMENATGE MUSICAL: Al músic Francis Lai per la seva recent defunció.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Angela Malvone Santiago Herreros, de la empresa Yelmo Cines per explicar la seva temporada de EVENTOS, sobretot els relacionats amb el teatre.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels films: Lazzaro feliz (Alice Rohrwacher); Fahrenheit 11/9 (Michael Moore) i Overlord (Julius Avery). Films estrenats i no vistosAna de diaI Hate New YorkBergman: Su gran añoTu hijoBienvenida a MontparnasseDogmanEl mayor regalo; Maquia: una historia de amor inmortalThe UnthinkkableMillenium: lo que no te mata te hace más fuerteMandyEl amor y la muerteHistoria de Enrique Granados i El rey proscrito (per Netflix). Repàs de cartellera: Festivals de L’Alternativa; Cinema de Drets Humans; El Meu Primer Festival i Mostra de Cinema Espiritual; Filmoteca, Phenomena,Verdi i Boliche. Cerdanyola del Vallès, Sabadell.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obresSolitudes (Kulunka teatro. Vist a Ripollet el dia 9 Novembre); Cartografia de una desaparición (de/dir.: Sergio Blanco. TNC-Sala Petita); El declive (de/dir.: Nelson Valente. La Villarroel). La omissió de la família Coleman (de/dir.: Claudio Tolcachir. Teatre Romea). Cronologia de las besties (de/dir.: Lautaro Perotti. Teatre Lliure – Gràcia). InFaust ( versió lliure de Faust de Goethe, a càrrec d’ Anna Maria Ricart. Dir.: Marc Chornet Artell- Teatre Akademia) i Mexicatas (de Sergi Belbel. Dir.: Antonio Calvo. La Seca – Espai Brossa). Repàs de cartellera: Ripollet, Terrassa, Sabadell; Sant Cugat del Vallès; L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona i Festival Temporada Alta (Girona).

  • TEMES MUSICALSDe les bandes sonores dels films següentsVivir para vivir (musica de Francis Lai, 1 tema); Love Story (cançó: Where  Do I Begin / Love Story, de Francis Lai i Carl Sigman. Cantada per Andy Williams). Un hombre y una mujer (Música de Francis Lai. 1 tema). El gran desfile (música de Carl Davis); La gran ilusión (música Joseph Kosma); Senderos de gloria (música de Gerald Fried); Capitán Conan (Música d’Oswald d’Andrea) i Largo Domingo de noviazgo (música d’Angelo Badalamenti. 1 tema de cada). Del MusicalThe King and I (música. Richard Rodgers. Tema: Overtura. Original Broadway cast, 2015). CancóMéxico Lindo y querido (cantat per Luz Rios. Inclós a l’espectacle: Mexicatas).

BUSCAR PER DIA

novembre 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius