Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 05/11/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – Núm. 598 – data d’emissió: 5-11-2018

  • ANIVERSARIS:  Centenari de Leonard Bernstein. 50 anys de les estrenes dels films La novia vestia de negro i Besos robados
  • ESTRENES DE TEATRE: A Ripollet: Solitudes (cia. Kulunka Teatro. Teatre Auditori de Ripollet, dia 9 novembre). Crítica de la obraÀngels a Amèrica: S’acosta el mil·lenni /Perestroika (de Tony Kushner. Dir.:David Selvas. Teatre Lliure de Montjuïc). Repàs de cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès; Terrassa, Sabadell, Cornellà de Llobregat, Barcelona i Festival Temporada Alta de Girona.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques  dels films següentsInfiltrado en el KKKLan (Spike Lee); Bohemian Raphsody (Bryan Singer/Dexter Fletcher); El árbol de la sangre (Julio Medem) i El ángel (Luis Ortega). Films estrenats i no vistos:  El Cascanueces y los 4 reinosHunter KillerSin finUna receta familiar i Al Otro lado del viento + Documental sobre Orson Welles (a Netflix). Repas de la cartellera: Cerdanyola del Vallès; Sabadell, Verdi, Filmoteca, Phenomena, Boliche, Yelmo Cines, Granollers, Molins de Rei (Setmana del Cinema de Terror i Exposició sobre Brian De Palma).
  • TEMES MUSICALSDels musicals següentsOn the Town (Música de Leonard Bernstein. Lletres de Betty Comdem i Adolph Green. Temes: On the Town OpeningI Get Carried Away; Lucky To Be Me; Lonely TownI Can Cook Too i Ya Got Me (original Broadway cast, 1944). Maremar (Companyia Dagoll Dagom. Inspirat en música de Lluís Llach i amb noves creacions d’Andreu Gallén. Temes: PreludiVinc de molt lluny; Som tu i jo i Onades/tempesta (Original Barcelona cast, 2018). De les bandes sonores dels films següentsBohemiam Raphsody (Tema: Bohemian Raphsody. De Queen. Cantat per Freddie Mercury i Queen). El ángel (cançó: Corazón contento. De i cantada per Palito Ortega). La novia vestia de negro(musica de Bernard Herrmann. 2 temes). Besos robados (música d’Antoine Duhamel. 1 tema).

BUSCAR PER DIA

novembre 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius