Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 04/06/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 587  – data d’emissió: 4-6-2018

  • ANIVERSARIS: 50 anys de l’estrena del film El Planeta de los simios. 105 anys de l’estrena a Broadway del musical The Doll Girl.
  • L’ENTREVISTA DEL DIAAmb membres de la entitat AMICS DEL TEATRE de Ripollet, arran de propers muntatges seus. Concretament: Xavi Caballé i Alba Cristina (per la obra Un passeig pel bosc); Anna Trenzano, Andrei López Pintó, Marina Uribe i Roger Cardeñosa (per la obra Actors de primera, secció Juvenils) i Jordi Rodriguez, Bruna Rodriguez i Nil Rodriguez (per l’obra La Rateta, escombrava l’escaleta?, secció Infantil).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Maria Dolores Pradera i Bill Gold (cartellista).
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsDisobedience (Sebastián Lelio); Corporate (Nicolas Silhol); Basado en hechos reales (Roman Polanski); Deadpool 2 (David Leitch), Han Solo: una historia de Star Wars (Ron Howard) i reposició del film 2001, una odisea del espacio (Stanley Kubrick, 1968). Films estrenats i no vistosAlgo celosaEl intercambioBendita ignoranciaCamarón: Flamenco y RevoluciónDedéEl hombre que mató a Don QuijoteEl malvado zorro feroz i Los extraños: caceria nocturnaRepàs de la cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès; Boliche, Verdi, Phenomena i Filmoteca.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: Ovelles (de/dir.: Yago Alonso i Carmen Marfà. Sala Flyhard). Sis personatges. Homenatge a Tomàs Giner (creació col·lectiva. Text Joan Yago. Idea i dir.: Juan Carlos Martel Bayod. Espai Lliure). Repàs de cartellera: Ripollet i Barcelona. Notícies: Breu repàs a les nominacions dels Premis Max de Teatre i Premis Tony (entregues dia 10 de Juny).
  • TEMES MUSICALSDe les bandes sonores originals dels films següentsEl planeta de los simios (música de Jerry Goldsmith, 2 temes); Han Solo: Una historia de Star Wars(música de John Powell. Temes: Chase in Corellia i Flying with Chebbwie). Dels musicals de teatre següentsThe Doll Girl (Música de Jerome Kern. Lletra de Harry B. Smith. Tema: A Little Thing Like a Kiss). Sugar (música de Jule Styne. Versió catalana. 1 tema). CançonsRumba hechicera (cantada per Peret, inclosa a la obra La Rateta, escombrava l’escaleta?), La flor de la canela (cantada per Maria Dolores Pradera i Joaquin Sabina) i This is America (de Childish Gambino, (pseudònim de l’actor Donald Glover).

BUSCAR PER DIA

juny 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius