Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 11/06/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 588- data d’emissió: 11-6-2018

  • ANIVERSARIS: Centenaris de l’actor Robert Preston i el compositor Leonard Bernstein. 80 aniversari del film Blancanieves y los 7 enanitos.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb l’actriu ROSA ANDREU, protagonista de la obra Memòria de les oblidades, que s’està representant a la Sala Versus Glòries.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsEl malvado zorro feroz (Patrick Imbert i Benjamin Renner); Algo celosa (David Foenkinos i Stéphane Foenkinos); En tiempos de luz menguante (Matti Geschnnoeck) i Jurassic World: el reino caido (J.A. Bayona). Films estrenats i no vistosAlberto Garcia Alix: la línea de sombraA Taxi Driver: Los héroes de GwangjoEl futbol y yoMcQueen; IndianaSalyut 7: Héroes en el espacio i PetitetRepàs de la cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Phenomena, Boliche, Verdi, Filmoteca. Kiefer Sutherland actua a Barcelona. Exposicions: Adéu a: Disney. L’art d’explicar histories (Caixaforum). Arriba: Prop de Hollywood. Fotografies de Claudi i Frederic Gomez Grau (Filmoteca de Catalunya).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obresTenors (Obra no vista. Representació al Teatre Auditori de Ripollet, dia 15). Memòria de les oblidades (de Tecla Martorell. Dir.: Joan Pascual. Sala Versus Glòries).Tot el que no ens vam dir (Dir./Llibret i lletres: Alicia Serrat. Música: Miquel Tejada. El Maldà). Michael Jackson – I Want U Back (Teatre Poliorama).  Repàs de la cartellera: Ripollet i Barcelona. Notícies: Entrega dels Premis Tony de Teatre. Guanya el musical The Band’s Visit.
  • TEMES MUSICALSDels musicals següentsThe Music Man (música i lletres: Meredith Wilson. Tema:  Seventy-Six Trombones, cantat per Robert Preston. Original Broadway cast, 1957). Tot el que no es van dir (Música de Miquel Tejada. Lletres d’Alicia Serrat. Tema: Filosofia de carrer (origina Barcelona cast,2018). The Band’s Visit(música i lletres de David Yazbek. Obra guanyadora de 10 premis Tony (millor musical, millor musica,entre d’altres. 5 temes. Original Broadway cast, 2018). De les bandes sonores originals dels films següentsVictor Victoria (música de Henry Mancini. Lletres de Leslie Bricusse. Tema: Gay Paree. Cantat per Robert Preston).  La ley del silencio(música de Leonard Bernstein. 3 temes). Jurassic World: el reino caido (música de Michael Giacchino i John Williams. 2 temes). Blancanieves y los 7 enanitos (música de Frank Churchill, lletres de Larry Morey. cançons: Heigh-HoWhistle While You Work i Someday My Prince Will Come. Veu femenina: Adriana Caselotti).

 

BUSCAR PER DIA

juny 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius