Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 28/05/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – programa núm. 586 – data d’emissió: 28-5-2018

  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obresTemps salvatge (de Josep Maria Miró. Dir.: Xavier Albertí. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Masticar hielo (adapt. i dir.: Marc Ribera, a partir de l’obra ¿Quién teme a Virginia Woolf? D’Edward Albee. Teatre Tantarantana). Esmorza amb mi (de/dir.: Iván Morales. Sala Beckett). Obres comentades i ja fora de cartelleraBerenice (Lectura dramatitzada de la obra de Jean Racine. Dir.: Lluís Pasqual. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). Requiem for Evita(de/dir.: Jordi Prat i Coll. La Seca – Espai Brossa). Allons François de la patrie (de Jordi Vaqué i Emilia Carilla. Dir.: Emilia Carilla. Teatre Akadèmia). Obra no vistaSota la catifa(de Jordi Calafi i Alexis Garcia Pérez. Dir.: Oscar Molina. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 1 de juny). Repàs cartellera teatral: Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsEl taller de escritura (Laurent Cantet); Hannah (Andrea Pallaoro); Caras y lugares (Agnès Varda i JR); Sweet Country (Warwick Thornton); Borg McEnroe (Janus Metz) i Las estrelles de cine no mueren en Liverpool (Paul McGuigan). Vistes però no comentadesDeadpool 2 i Han Solo: Una historia de Star WarsFilms estrenats i no vistosBlanco perfectoSansón; PororocaPlaygroundEl doctor de la felicidadCorporate i DisobedienceRepas cartellera: Cerdanyola, Verdi, Phenomena.
  •  L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentaris de: la sèrie de TV3: Vida privada (dii.: Sílvia Munt, a partir de la novel·la de Josep Maria de Segarra i del film Lean On Pete(Andrew Haigh).
  • TEMES MUSICALS: Del musical següentSponge Bob Square Pants (musical nominat a 12 premis Tony 2018. Temes: Bikini Bottom DayJust A Simple SpongeTomorrow IsPoor Pirates i I’m Not a Loser. Autors variats). De les bandes sonores originals dels films següentsSweet Country (cançó: Peace in the Valley (de i cantada per Johnny Cash).Han Solo: Una historia de Star Wars (música de John Powell. Tema: Meet Han). Lean on Pete (música de James Edward Barker. 1 tema). Cançó: La Mer (composta i cantada per Charles Trenet, inclosa a l’espectacle Allons François de la patrie).

BUSCAR PER DIA

maig 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius