Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 09/10/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 558 – data d’emissió: 9-10-2017

  • ANIVERSARIS:   50 anys de l’estrena del musical Hair. 50 anys de l’estrena del film Lejos del mundanal ruido.
  • RECORD DE L’ACTOR JEAN ROCHEFORT.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet (Eulàlia Umbert i Oriol Olivé. Presentació de la programació del primer trimestre de la temporada núm. 24).
  • ESTRENES DE CINEMA:  Crítiques dels films:  Blade Runner 2049 (Denis Villeneuve) i El jardín de Jeannette (Stéphane Brizé). Breu repàs de films estrenats i no vistosEl último trajeLa cabañaLa montaña entre nosotros; La teoria sueca del amor;MorirToc TocTu mejor amigo i Una verdad incómoda: ahora o nunca. Cartellera: Festival de Sitges (visita de Susan Sarandon) i Filmoteca.
  • ESTRENES DE TEATRE:    Crítiques de les obres: Islándia (de Lluisa Cunillé. Dir.: Xavier Albertí. TNC-Sala Petita): Rosas danst Rosas (espectacle de dansa contemporània, de Anne Teresa De Keesmakers. Mercat de les Flors). Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès; Manresa, Barcelona i Festival Temporada Alta de Girona. Notícia: Dimissió d’Àlex Rigola, com a director de los Teatros del Canal de Madrid.
  • TEMES MUSICALS:  Cançons: Red Haired Boy i Danny Boy (temes tradicionals irlandesos, tocats i cantats per Grup Celtic Groove).  Tema: 45 cerebros y un corazón (compost i cantat per Maria Arnal i Marcel Bagés). De les bandes originals dels films següents: Blade Runner 2049 (música de Hans Zimmer.1 tema). ThRocky Horror Picture Show (cançó: Touch Touch Touch Me(composta per Richard O’Brien.Cantada per Susan Sarandon). Lejos del mundanal ruido (música de Richard Rodney Bennett. 1 tema). El marido de la peluquera (música de Michael Nyman. 1 tema). Del musical següent: Hair (música de Galt MacDermot. Lletres de Gerome Ragni i James Rado. Temes: Aquarius i Good Morning Starshine. Original London cast 1993).

BUSCAR PER DIA

octubre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius