Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 02/10/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 557 – data d’emissió: 2-10-2017

  • RECORDS:   Breu record de  personalitats desaparegudes durant l’estiu: Antonio Isasi-Isasmendi; Juan Carrión, Jake La Motta; Ty Hardin, Glenn Campbell, Richard Anderson; Karoly Makk; Joseph Bologna; Gastone Moschin; Nelsan Ellis, Frank Vincent, Harry Dean Stanton, John Heard i Martin Landau.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Amics del Teatre de Ripollet (Mónica López, Marta López i Laia Vilardell, a propòsit dels muntatges d’Alicia al Pais de les Meravelles (al Teatre Auditori de Ripolelt el proper 8 d’octubre i El Club dels poetes morts (al Novembre).
  • ESTRENES DE CINEMA:  Crítiques dels films:  La reina Victoria i Abdul (Stephen Frears); Madre! (Darren Aronofsky) i La Cordillera (Santiago Mitre). Breu repàs de films estrenats, no vistos i encara a la cartellera. Notícies: Palmarés del Festival de Sant Sebastià; Premi al Festival de Locarno per a José Luis Alcaine: Inici del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. Filmoteca: Presencia de Guillermo del Toro.
  • ESTRENES DE TEATRE:    Crítiques de les obres: Cabaret (musical de John Kander i Fred Ebb. Versió castellana, amb direcció de Jaime Azpilicueta. Teatre Victòria). Casi normales (musical de Brian Yorkey i Tom Kitt. Versió castellana amb direcció de Luis Romero. Teatre Barts).
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Les Miserables (Musica de Claude Michel Schonberg. Lletres d’Alain Boublil i Claude Michel Schonberg. Tema: La canción del pueblo. Original Madrid cast, 1993, en resposta als fets esdevinguts a Catalunya el 1-0). Alicia al país de les meravelles (música de Xavier Janué. Lletres de Marta Graell i Jordi Rodriguez. Temes:Pren un te amb miUn món de meravelles i Qui soc jo? – Original Ripollet cast, 2017). Cabaret (Música de John Kander. Lletres de Fred Ebb. Temes: Medley i Cabaret (cantat per Elena Gadel. Original Barcelona cast, 2017). Next to Normal (Casi normales. Música de Tom Kitt. Lletres de Brian Yorkey. Temes: Just Another Day i I’m Alive. Original Broadway cast, 2009). De les bandes sonores originals dels films següents: Paris Texas (Música de Ry Cooder. 1 tema); Generación perdida (cançó: On the Road, composta per Jack Nitzsche). Ed Wood (música de Howard Shore. Tema: Main Tittle).

BUSCAR PER DIA

octubre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius